Home Celebs Celeb News Madelaine Petsch laat in 10 minuten zien hoe je kan mediteren

Madelaine Petsch laat in 10 minuten zien hoe je kan mediteren

De 'Riverdale'-actrice maakt zelf gebruik van meditatie om haar te helpen bij haar anxiety.

madelaine petsch mediteren
© Madelaine Petsch via YouTube

Meditatie heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en dat is niet onbegrijpelijk. Het helpt mensen bijvoorbeeld in slaap te vallen of laat wie last heeft van anxiety tot rust komen. ‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch hoort bij die laatste groep. In een nieuwe video laat ze zien hoe je tien minuten kan mediteren.

In tegenstelling tot wat we gewoon zijn van Madelaine Petsch krijgen we dit keer geen chaotische video te zien waarin ze met haar hond Olive bezig is, DIY-projectjes uitprobeert of tussen ‘Riverdale’-opnames door filmt. Wel gidst de 26-jarige actrice haar abonnees op YouTube doorheen de wondere wereld van meditatie.

Het ‘Riverdale‘-talent begint haar video heel rustig door iedereen te verwelkomen ‘in een vredevolle ruimte’. Ze legt uit dat meditatie heel belangrijk is geweest voor haar als het aankomt op het begrijpen van haar anxiety. Ze zegt ook dat mediteren en alleen zijn met je gedachten in het begin lastig kunnen zijn.

Zelf wist Madelaine ook niet hoe ze eraan moest beginnen. Met deze video wil ze iedereen op weg helpen die niet thuis is in de wereld van meditatie. ‘Deze video is een goed begin voor begeleide meditatie. Deze meditatie draait om je dag loslaten en visualisatie.’ Mads legt uit dat het haar helpt om zich niet te fixeren op wat er aan de hand is in haar leven en zich iets anders in te beelden.

Insight Timer

Ze tipt ook nog ‘Insight Timer‘, een gratis app die helpt bij slaapproblemen, anxiety en stress, die ze constant gebruikt. ‘Het is een geweldig hulpmiddel als je een korte meditatiegids wilt of als je slechts twee of tien minuten pauze hebt om je gedachten te verzamelen en bij jezelf te zijn.’ Na de introductie begint ze eraan en kan je gewoon meevolgen met haar uitleg met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Het proberen waard als je het ons vraagt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.