Home Celebs LOVE ALERT: Cole Sprouse zou een nieuwe vriendin hebben

LOVE ALERT: Cole Sprouse zou een nieuwe vriendin hebben

De 28-jarige 'Riverdale'-acteur en zijn nieuwe vlam werden hand in hand gespot in Vancouver.

cole sprouse vriendin
© Getty

Cole Sprouse (28) zou off the market zijn! De acteur werd afgelopen weekend met een nieuwe blondine gespot in de Canadese stad Vancouver waar momenteel het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ wordt gedraaid.

Het is ondertussen al van mei geleden dat zowel ‘Riverdale’-collega Skeet Ulrich als een anonieme bron de breuk tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse bevestigde. Uiteindelijk gaf ook Cole de breuk met Lili toe op een hele mooie manier. Terwijl we natuurlijk met z’n allen hoopten dat de ‘Riverdale’-acteurs hun weg naar elkaar terug zouden vinden, lijkt dat niet te gebeuren.

Meer nog: Cole zou een nieuwe vriendin hebben. Hij werd afgelopen weekend in Vancouver – waar hij momenteel opnames heeft voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ – hand in hand gespot met de 22-jarige Ari Fournier, een model dat in Montréal woont.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Page Six deelde enkele foto’s van hun tweetjes. Wij houden alvast Coles profiel in de gaten tot het koppel Instagram official is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.