Home Celebs Celeb News OMG: Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer samen

OMG: Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer samen

Ze werden al kussend gespot.

Foto: Photo News

Iedereen was kapot van het nieuws dat Zayn Malik en Gigi Hadid geen koppel meer vormden. Toch lijkt die breuk maar van korte duur. Het duo werd namelijk al kussend gespot. Zijn ze écht weer samen?

Het is al een anderhalve maand geleden dat Zayn Malik en Gigi Hadid een heartbreaking statement postten op sociale media om hun breuk officieel aan te kondigen. Toch lijkt het koppel zich nu alweer verzoend te hebben. Zayn zou de afgelopen weken verschillende keren aan Gigi’s appartement gespot zijn. Daarnaast zou de zanger zijn (ex-)vriendin ook rode rozen gegeven hebben. En nu werd het duo zelfs al kussend op foto vastgelegd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pure kwelling

Het ziet er ook naar uit dat Zigi helemaal terug is. Volgens een goede vriend van het koppel misten Zayn en Gigi elkaar enorm en hadden ze meteen al spijt van hun beslissing. ‘Uit elkaar zijn was een pure kwelling, maar het heeft hen doen beseffen dat hun liefde het vechten waard is. Opnieuw samen zijn is fantastisch en ze hebben allebei plechtig beloofd om aan hun problemen te werken vanaf nu.’

Zo schattig! Hopelijk lukt het dit keer wel tussen hen…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.