Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-actrices Camila, Madelaine en Lili maken gemeenschappelijk TikTok-account aan

‘Riverdale’-actrices Camila, Madelaine en Lili maken gemeenschappelijk TikTok-account aan

Je vindt er onder andere een hi-la-risch dansfilmpje op het nummer 'Fergalicious' van Fergie. 

riverdale tiktok
© Getty

Camila Mendes, Madelaine Petsch en Lili Reinhart vertoeven momenteel samen in quarantaine. En de verveling is duidelijk al toegeslagen, want het ‘Riverdale’-trio heeft een gezamenlijk TikTok-account aangemaakt!

Voor de opnames van het vijfde ‘Riverdale‘-seizoen van start kunnen gaan, moeten de acteurs en actrices eerst twee weken in quarantaine zodat ze veilig aan de slag kunnen gaan. Lili Reinhart, Madelaine Petsch en Camila Mendes vertoeven al sinds eind augustus in elkaars gezelschap. Zo zagen we op Instagram Stories hoe de drie meiden Lili’s nieuwe film ‘Chemical Hearts’ samen bekeken.

@blondebrunetteredhead

Nu lijkt de verveling bij het trio toch toegeslagen te zijn. De ‘Riverdale’-talenten maakten namelijk een gemeenschappelijk TikTok-account aan @blondebrunetteredhead. In hun bio zien we hun in elkaar geflanste naam Lamila Petschart. Lol! Het trio heeft ondertussen al 156.000 volgers en vier video’s.

Zo zien we in de eerste drie filmpjes hoe Camila, Lili en Madelaine elkaars vragen beantwoorden. Maar dat is niet zo simpel: ze hebben een koptelefoon op waar luide muziek doorspeelt en horen dus de vragen niet. Ze moeten hun beste liplees-skills bovenhalen.

@blondebrunetteredhead60 seconds with ##camilamendes ##fyp♬ original sound – blondebrunetteredhead

@blondebrunetteredhead60 seconds with Lili♬ original sound – blondebrunetteredhead

@blondebrunetteredhead60 seconds with ##Madelainepetsch♬ original sound – blondebrunetteredhead

En alsof dat nog niet genoeg plezier was voor een avond, deden Lili en Camila ook een hi-la-risch dansje op het nummer ‘Fergalicious’ van Fergie. Onze dag kan niet meer stuk!

@blondebrunetteredheadHit it Fergie♬ Fergalicious – Fergie

Madelaine deelde op haar Stories een filmpje van zichzelf in de zetel met twee honden terwijl haar vriendinnen en collega’s het dansje deden. Daarbij schreef ze ‘Ze maken een TikTok en de honden zijn bang’. Lol! We zijn benieuwd wat de actrices de komende dagen nog allemaal zullen uitsteken op het videoplatform…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.