Home Celebs Celeb Style & Beauty Selena Gomez virtueel te gast bij NikkieTutorials: ‘Al mijn exen denken dat...

Selena Gomez virtueel te gast bij NikkieTutorials: ‘Al mijn exen denken dat ik gek ben’

Het duo voert een gezellig gesprek terwijl ze samen een look creëren met Selena's Rare Beauty-producten.

Selena gomez nikkietutorials
© NikkieTutorials

Selena Gomez heeft de afgelopen twee jaar onder andere gewerkt aan haar eigen make-uplijn Rare Beauty die sinds 3 september in de winkels ligt. Nu was ze onlangs virtueel te gast op het YouTubekanaal van NikkieTutorials waar het duo de nieuwe producten samen uitprobeert. Daarin vertelt Selena over – of course – make-up, haar schoonheidsnormen en allerlei persoonlijke zaken.

Aan het begin van de video – die maar liefst 33 minuten duurt – zien we hoe Nikkie De Jager helemaal flabbergasted is over het feit dat ze niemand minder dan Selena Gomez virtueel te gast heeft. Ze laat het dan ook verschillende keren subtiel vallen, zoals wanneer de ‘Rare’-zangeres Nikkie’s nieuwe oogschaduwpalette bovenhaalt. Terwijl ze hun make-up doen tijdens de ‘Get Glam’-video stelt NikkieTutorials allerlei vragen aan Selena en het resultaat is een gezellig gesprek. Zo komen we bijvoorbeeld te weten dat de lieve make-uplook uit ‘I Can’t Get Enough‘ een van Selena’s favorieten is.

Mentale gezondheid

De ‘Look At Her Now’-zangeres onthult ook waarom ze in de eerste plaats Rare Beauty heeft gecreëerd. ‘Het is iets waar ik niet mee vertrouwd was, maar het was ook een fantastische manier om met mensen te verbinden die de druk voelen dat deze wereld met zich meebrengt, zeker in make-up. Je ziet hoe mensen beïnvloed worden en zich onder druk voelen gezet om er op een bepaalde manier uit te zien.’ Selena wilde Rare Beauty lanceren zolang ze er iets van kon maken waar mensen zich comfortabel bij voelen. ‘Iets dat gemakkelijk is, maar speciaal’, aldus de zangeres. Er wordt hierbij ook gefocust op mentale gezondheid. ‘Ik wil dat mijn make-up op zichzelf staat. Ik vind het een heel goed product en ik denk wat we doen met mentale gezondheid en hoe we willen dat dit merk is, echt mijn missie is.’

Nikkie en Selena spreken ook over de schoonheidsnormen die in 2020 nog steeds bestaan. Zo vertelt Sel dat ze het feit dat ze niet op sommigen van haar collega’s lijkt, heeft losgelaten. ‘Het heeft lang geduurd, want ik was jong en een meisje, maar ik ben heel blij dat ik dat deel heb losgelaten.’ Nikkie wijdt dat aan de leeftijd. ‘Ik geloof dat het ook leeftijd is, want ik heb het gevoel dat elk jong persoon zo in zijn/haar eigen hoofd kan kruipen over perfect zijn en aan de normen voldoen en labels. Het is zo goed dat jij en anderen en ikzelf vechten voor een wereld zonder labels en perfectie.’

Selena’s exen

Op een gegeven moment komt ook Selena’s liefdesleven ter sprake. Ze lijkt er een klein monoloogje over te voeren terwijl Nikkie haar wenkbrauwen doet. Zo vertelt Sel over Hung Vanngo, haar make-upartiest waar ze heel blij mee is. ‘Hij gaat mijn make-up doen voor mijn trouw’. Enkele seconden daarna voegt ze een mopje aan die uitspraak toe. ‘Wat nooit zal gebeuren.’ Ze vertelt dat het lastig is in quarantaine, maar dat dat geen uitnodiging is. ‘Nee, het is gewoon grappig, want ik breng dingen uit waarin ik zeg dat ik een vriendje wil en zo en dan zeg ik dat ik het niet echt meende. Jongens zijn veel werk’, vertelt ze al lachend. En dan voegt ze nog het volgende eraan toe wanneer Nikkie die uitspraak beaamt en vraagt om dat niet aan Dylan te vertellen. ‘Al mijn exen denken dat ik gek ben, dus het kan me niet schelen’, aldus Selena.

Benieuwd naar de rest van de video? De volledige tutorial waarin je ziet hoe Selena en Nikkie een band creëren vind je hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.