Home Celebs Celeb News Selena Gomez is opgenomen in een mentalegezondheidskliniek voor haar anxiety en depressie

Selena Gomez is opgenomen in een mentalegezondheidskliniek voor haar anxiety en depressie

Daar krijgt ze nu opnieuw dialectische gedragstherapie.

Selena Gomez
Photo News

Eind september kondigde Selena Gomez al aan dat ze even een break neemt van sociale media. Nu is de ‘Back to You‘-zangeres opgenomen in een mentalegezondheidskliniek voor haar angsten en depressie. Op twee weken tijd zocht ze twee keer medische hulp. Volgens bronnen was de tweede keer omwille van een emotionele inzinking.

Op twee weken tijd werd Selena Gomez twee maal opgenomen in het ziekenhuis. De tweede keer zou omwille van een emotionele inzinking zijn. Verschillende bronnen verklaarden aan TMZ dat Selena moedeloos en emotioneel was, omdat haar aantal witte bloedcellen laag stonden in de nasleep van haar niertransplantatie. Een familielid bracht de zangeres dan ook meteen naar het Cedars-Sinar Medisch Centrum in Los Angeles.

Enkele dagen later mocht ze het ziekenhuis verlaten, maar niet lang daarna moest ze alweer opgenomen worden, omdat haar lage bloedcelwaarde bleef aanhouden. Dat zorgde voor een neerwaartse emotionele spiraal. Selena wilde eigenlijk meteen weer vertrekken, maar dat mocht niet van de dokters. Volgens de insiders stortte ze in. Ze probeerde zelfs haar infuus uit haar arm te trekken.

Dialectische gedragstherapie

Volgens E!News verblijft Selena Gomez nu opnieuw in een behandelingscentrum om haar problemen aan te pakken die te maken hebben met haar angsten en depressie. Daar krijgt ze dialectische gedragstherapie. De behandeling helpt bij verschillende mentalegezondheidsstoornissen.

Eind september verliet Selena ook al sociale media, maar voor ze dat deed, beantwoordde ze nog vragen van fans tijdens een Instagram live. Zo sprak ze onder andere over haar depressie die haar leven vijf jaar lang onder controle had.

Hopelijk komt de zangeres er snel weer bovenop!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.