Home Celebs Celeb News ZIEN: Selena Gomez ziet er very sixties uit in haar bijzonder leuke...

ZIEN: Selena Gomez ziet er very sixties uit in haar bijzonder leuke videoclip van ‘Back To You’

Of moeten we 'Back To Justin' zeggen? Daar lijkt het alleszins op...

Een kleine maand nadat ze haar gloednieuwe single ‘Back To You’ lanceerde, zwiert Selena Gomez nu ook de bijbehorende videoclip online. En daarin ziet ze er very sixties uit.

Selena Gomez‘Back To You’ werd de soundtrack van het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’. Maar wij zien er eerlijk gezegd meer ‘The End of the F***ing World’ in. Het verhaal van een eigenwijze jongedame die er met een jongen vandoor gaat en het enige bezit dat ze hebben – een auto – in de fik steken? Klinkt ons bekend in de oren…

Een ode aan Justin?

Volgens heel wat internetfluisteraars gaat ‘Back To You’ over Selena’s (afgesprongen) relatie met Justin Bieber. En naarmate de clip vordert, zien we Selena’s tegenspeler meer en meer Justin-trekjes krijgen. We zien misschien gewoon wat we willen zien…

Naar onze mening had Selena het nummer net zo goed ‘Back To Justin’ kunnen noemen. De beelden met lyrics uit de clip waarmee ze de afgelopen week teasede naar de videoclip, vertelden in principe al genoeg. ‘Iedereen weet dat we nog niet klaar zijn’, ‘Ik moet mezelf ervan overtuigen dat ik het niet wil, ook al wil ik het wel’… Selena, we feel you girl! Go get him, tiger!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Of het nummer nu over Justin gaat of niet, wij zijn fan. En voor haar sixties look zijn we absoluut ook te vinden! Bekijk de volledige videoclip hieronder en oordeel vooral zelf.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.