Home Celebs Celeb News ZIEN: Shawn Mendes bekent dat hij een mega Harry Potter-fan is in...

ZIEN: Shawn Mendes bekent dat hij een mega Harry Potter-fan is in ‘Carpool Karaoke’

Verder verklapte de 19-jarige popster dat zijn mama nog steeds zijn was doet, ook al woont hij intussen alleen.

shawn mendes
Foto: The Late Late Show with James Corden via YouTube

Shawn Mendes mag dan wel al 19 zijn, hij is zijn liefde voor Harry Potter nog niet ontgroeid. Meer nog: de Canadese popster gaf tijdens de jongste aflevering van Carpool Karaoke aan gastheer James Corden (39) toe dat hij een boek heeft waarin alle toverspreuken genoteerd staan en dat hij compleet starstruck was toen hij Emma Watson (Hermelien in de films) mocht ontmoeten. Cute!

Boek met toverspreuken

‘Op een schaal van 1 tot 10: hoe een grote fan ben jij van Harry Potter?’, vraagt James Corden Shawn Mendes tijdens de jongste aflevering van Carpool Karaoke. ‘9,5’, antwoordt die laatste resoluut.

De 19-jarige singer-songwriter bekent in onderstaand filmpje dat zijn liefde voor de jonge tovenaar met het ronde brilletje nog lang niet ontgroeid is. ‘Ik heb thuis zelfs een boek waarin ik alle toverspreuken noteerde’, aldus Mendes.

Toen ik Emma Watson ontmoette, was ik helemaal starstruck. Ik heb gezweet, ja.

Toen hij een tijdje terug actrice Emma Watson (28) mocht ontmoeten, beter bekend als Hermelien Griffel, was Shawn dan ook ongelofelijk zenuwachtig. ‘Ik heb gezweet, ja. Ik was helemaal starstruck.’

Mendes bewijst zijn liefde voor Harry Potter door zich tijdens de rit met Corden niet alleen in Harry, maar ook in Albus Perkamentus te verkleden. Het resultaat is hi-la-risch.

@shawnmendes is here all week!

A post shared by The Late Late Show (@latelateshow) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder verklapt de Canadees met Portugese roots dat hij sinds kort alleen woont in Toronto, maar dat zijn mama nog steeds zijn was doet en zelfs komt poetsen. Tikkeltje gênant, toch wel.

En uiteraard geen Carpool Karaoke zonder de hits van de gast. Passeren de revue: ‘There’s Nothin’ Holding Me Back’, ‘In My Blood’, ‘Mercy’, ‘Treat You Better’ en ‘Lost In Japan’.

Bekijk het volledige filmpje hieronder:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer Carpool Karaoke:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.