Home Celebs Celeb News Heeft Shawn Mendes iets te maken met de breuk tussen Camila Cabello...

Heeft Shawn Mendes iets te maken met de breuk tussen Camila Cabello en haar vriend?

Je kan niet ontkennen dat er chemie is tussen de 'Señorita'-zangers.

Shawn Mendes
© Getty

Nog geen week nadat Shawn Mendes en Camila Cabello hun nieuwe single ‘Señorita’ hebben gelanceerd, is uitgekomen dat Camila opnieuw single is. En natuurlijk stelt zich de vraag: heeft Shawn er iets mee te maken?

Camila Cabello was anderhalf jaar samen met datingcoach Matthew Hussey. Nu zou het koppel volgens het Britse tabloid The Sun uit elkaar zijn. Volgens een bron vond de breuk twee weken geleden plaats omdat hun relatie zijn tijd had gehad. Ondanks de split zouden Camila en Matthew nog overeenkomen en zelfs vrienden blijven.

Het nieuws over de break-up komt slechts enkele dagen nadat Shawn Mendes en Camila Cabello hun nieuwe single én bijhorende stomend hete videoclip ‘Señorita‘ hebben gelost. Dit versterkt alleen maar het gerucht dat de twee artiesten meer dan vrienden zijn. In 2015 werd al gezegd dat de ‘Havana’-zangeres en de ‘Treat You Better’-zanger aan het daten waren na hun samenwerking voor ‘I Know What You Did Last Summer’. Maar dat werd altijd ontkend.

Behind the scenes

Je kan niet ontkennen dat er chemie is tussen Shawn en Camila. Dat zie je in de muziekvideo van ‘Señorita’, maar ook in de twee behind the scenes-video’s die de zanger op zijn YouTubekanaal heeft gepost.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.