Home Celebs Celeb News Shawn Mendes en Camila Cabello stellen nieuwe puppy Tarzan voor op Instagram

Shawn Mendes en Camila Cabello stellen nieuwe puppy Tarzan voor op Instagram

Wat een lieverd!

shawn mendes puppy
© Getty

Gisterenavond verscheen er op onze Instagramfeed ineens het schattigste snoetje ooit: dat van Tarzan, de nieuwe puppy van Shawn Mendes (en Camila Cabello)!

Camila Cabello had al een Shih Tzu, een langharige chihuahua en een Duitse Herder en daar hadden zij en Shawn hun handen al meer dan vol aan. Zo blijkt uit onderstaand filmpje, wat waarschijnlijk het grappigste is wat je vandaag zal zien. Maar nu hebben Shawn Mendes en Camila dus nog een vierde hond in huis gehaald.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Golden Retriever

Meet Tarzan, het nieuwe lid van de familie is een überschattige Golden Retriever-pup. Of de puppy van hen samen is of enkel van Shawn Mendes is niet helemaal duidelijk. De ‘Wonder’-zanger deelde een reeks foto’s en filmpjes op zijn feed. Op Camila’s account staan voorlopig geen beelden. Maar hoe dan ook, uit onderstaande video’s blijkt alvast dat ze er beiden gek op zijn. Cute!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shawn deed iedereen wegsmelten met de beelden van de schattige pup. Zo reageerde Hailey Bieber bijvoorbeeld onder de post met ‘OMG!!!!!!!’. Ze is duidelijk helemaal gek op het hondje. Misschien kunnen zij en haar man Justin binnenkort wel op hondendate gaan met Shawn en Camila. Hoe schattig zou dat niet zijn?!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.