Home Celebs Celeb News Netflix komt met nieuwe documentaire ‘Shawn Mendes: In Wonder’

Netflix komt met nieuwe documentaire ‘Shawn Mendes: In Wonder’

De streamingdienst deelde de officiële poster via Instagram.

shawn mendes documentaire
© Getty

Begin december brengt Shawn Mendes zijn vierde studioalbum ‘Wonder’ uit. En net voor die release komt Netflix ook met een gloednieuwe documentaire ‘Shawn Mendes: In Wonder’. Omg!

Shawn Mendes stuurde onlangs zijn gloednieuwe nummer ‘Wonder‘ de wereld in en op 4 december komt ook zijn gelijknamige album uit. Fans kunnen nu al een exemplaar reserveren. Maar dat is nog lang niet alles want een kleine twee weken voor die release komt Netflix ook met een documentaire van de ‘Treat You Better’-zanger.

Die krijgt de naam ‘Shawn Mendes: In Wonder‘ en is vanaf 23 november wereldwijd beschikbaar op de streamingdienst. Volgens de synopsis volgt de langspeelfilm het leven van de celeb en zien we hoe hij timmerde aan zijn succesvolle carrière. Voorlopig is er nog geen trailer beschikbaar en zijn er ook nog geen foto’s vrijgegeven, maar Netflix deelde wel al de officiële poster voor de titel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.