Home Celebs Celeb News Travis Scott zingt in nieuw lied ‘Gatti’ over zijn ex Kylie Jenner

Travis Scott zingt in nieuw lied ‘Gatti’ over zijn ex Kylie Jenner

Toch promootte Kylie zijn nieuw album in haar Instagram Stories.

Travis Scott
© Getty

Travis Scott heeft zopas zijn gloednieuwe EP ‘Jack Boys’ nog voor het einde van het jaar op de wereld losgelaten. Daarop is ook een nummer te horen dat gaat over zijn ex Kylie Jenner en het moment in hun relatie waarop het misschien wel is misgelopen tussen het koppel…

Travis Scott kwam op 27 december nog met een laat kerstcadeautje en lanceerde de EP ‘Jack Boys‘. Het is een compilatieproject van verschillende artiesten die een contract hebben bij Cactus Jack Records, het platenlabel van de Amerikaanse rapper. Het bevat zeven nummers waarop verschillende talenten, zoals Rosalía, Sheck Wes, Lil Baby en Offset te horen zijn.

Terwijl fans vol lof spreken over hoe goed de nummers wel niet klinken, zijn ze ook een beetje teleurgesteld. Enkele dagen voor de release publiceerde de ex van Kylie Jenner namelijk een tracklist van maar liefst 21 nummers. Velen hadden dus een volledig album verwacht en geen EP met maar zeven liedjes. Maar dat is nog steeds beter dan niets, denken wij dan!

Dure smaak

Travis kan trouwens nog steeds op de steun rekenen van zijn ex-vriendin Kylie Jenner. Zij promootte zijn nieuw album in haar Instagram Stories en schreef erbij ‘Stormi’s vader’. Dat is opvallend, want in een van de nummers zingt Travis namelijk over hun relatie. In ‘Gatti‘ wordt er onder andere gezongen over hoe Kylie liever thuisblijft. Terwijl de rapper vanwege zijn drukke agenda heel vaak op pad is. Daarnaast zingt hij ook over de dure smaak die de moeder van zijn kind Stormi Webster heeft.


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.