Home Celebs Celeb News ZIEN: Billie Eilish is dolgelukkig in Carpool Karaoke met James Corden

ZIEN: Billie Eilish is dolgelukkig in Carpool Karaoke met James Corden

Ze vertelt onder andere over haar ontmoeting met Justin Bieber, ze speelt ukelele en stelt James voor aan haar huisdierspin.

Billie Eilish
© The Late Late Show with James Corden

We hebben al heel wat fantastische ‘Carpool Karaoke’-video’s met verschillende celebs gezien. Nu heeft James Corden eindelijk Billie Eilish de auto in gekregen en deze aflevering is zonder twijfel onze favoriet tot nu toe!

We hebben het al eerder gezegd: Billie Eilish straalt als nooit tevoren. Dat zagen we in het interview met Vanity Fair, dat ze al drie jaar op een rij doet. Zelf heeft ze toegegeven dat het afgelopen jaar het beste was voor haar. Nu zien we de ‘Bad Guy‘-zangeres ook in een nieuwe Carpool Karaoke met James Corden en bewijst dat nog maar eens hoe gelukkig ze eruit ziet.

Spin als huisdier

Doorheen de hele aflevering lacht Billie en maakt ze plezier, vertelt ze vol passie over het opgroeien en haar muziek. Ze vertelt zelfs over haar ontmoeting met Justin Bieber op Coachella. Ze neemt James Corden ook mee naar haar ouderlijk huis, waar haar album is ontstaan en waar ze nog steeds woont. Daar toont ze zelfs haar spin, maar de presentator is niet helemaal fan van het beestje. Wanneer hij vraagt waarom ze zelfs zo’n ding heeft, antwoordt Billie ‘omdat hij schattig is’. Ze krijgt James wel zover om het achtpotige huisdier op zijn hand te nemen, maar wanneer zij even weggaat, krijgt hij helemaal de kriebels. Haha!

Ukelele

Ons favoriete moment uit de Carpool Karaoke? Wanneer de zangeres op een ukelele speelt en James Corden enkele minuten helemaal stil krijgt en hij ‘I love this’ zegt als ze klaar is. Cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.