Home Celebs Celeb News The Weeknd refereert naar Selena Gomez en Justin Bieber in nieuwe muziek

The Weeknd refereert naar Selena Gomez en Justin Bieber in nieuwe muziek

Hij zou tien maanden van zijn leven verspild hebben.

Foto: Photo News

The Weeknd aka Abel Tesfaye releasete zonet zes liedjes van zijn nieuw album ‘My Dear Melancholy‘. Daarin zingt hij duidelijk over zijn relatie én breuk met Selena Gomez. Hij zou zelfs aangeven dat hij zijn nier wilde afstaan aan de zangeres…

Selena Gomez en The Weeknd vormden the perfect couple van januari 2017 tot eind oktober 2017. Na tien maanden geluk gingen ze uit elkaar. Niet lang daarna werd de ‘Wolves‘-zangeres gespot met ex Justin Bieber. Sindsdien heeft het koppel een knipperlichtrelatie.

My Dear Melancholy

Abel Tesfaye releasete onlangs zes liedjes van zijn nieuwe album ‘My Dear Melancholy‘. In ‘Call Out My Name‘, ‘Try Me‘, ‘I Was Never There‘, ‘Hurt You‘ en ‘Privilige‘ verwijst de zanger naar zijn relatie en breuk met Selena Gomez en over haar opnieuw gevonden liefde Justin Bieber.

Niertransplantatie

Een van de opvallendste lyrics is toch wel de volgende: I said I didn’t feel nothing, baby, but I lied/I almost cut a piece of myself for your life.’ Bedoelt The Weeknd hiermee dat hij zijn nier wilde afstaan aan Selena? In ‘Privilige’ lijkt het dan weer alsof hij zijn hele geschiedenis met de ‘Wolves’-zangeres mooi afsluit.

Bella Hadid

Wasted Times‘ zou dan weer over ex Bella Hadid gaan. Haar beschuldigt hij – in tegenstelling tot Selena – nergens van. Meer nog, hij zegt zelfs dat hij tien maanden verspild heeft en dat hij het model terug wil. Wow!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.