Home Celebs Zo kwam Noah Centineo over zijn laatste break-up heen

Zo kwam Noah Centineo over zijn laatste break-up heen

De knappe ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur deelt graag zijn tips en tricks!

Isopix

Noah Centineo lijkt wel een van die acteurs die naast zijn knappe looks ook over de grootste dosis optimisme ever beschikt. Zijn stralende lach heeft in ieder geval meteen een positief effect op ons ochtendhumeur. Toch weet de knappe ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur ook heel wat over stress en liefdesverdriet. In een interview met Glamour deelt hij dan ook maar wat graag zijn tips en tricks om over die hartverscheurende break-up heen te komen. Neem alvast pen en papier, girls!

Fans durven soms de meest directe vragen aan beroemdheden te stellen, maar knapperd Noah Centineo is niet verlegen om die ook effectief te beantwoorden. In een nieuwe video voor Glamour neemt de acteur alle tweets van zijn fans door. Jawel, álle tweets! Zo vragen sommigen om zijn levensadvies terwijl anderen dan weer heel graag willen weten wat Centineo’s favoriete muziek is of wat zijn idee van een romantische date is. (A girl can dream right? ;-) ) Hoe dan ook is er één fan die het over een hele andere boeg gooide en volgende vraag stelde: ‘Hoe kom je over een break-up heen wanneer je die persoon nog steeds graag ziet?’.

‘Leg de focus op jezelf’

Niet de meest eenvoudige tweet, als je het ons vraagt, maar Noah wist hem met glans te beantwoorden. ‘Leg de focus op jezelf’, zegt Centineo oprecht in de camera. ‘Als je echt van iemand houdt, denk ik niet dat dat gevoel ooit zal verdwijnen. Wat je wel kan veranderen, is jouw kijk op de relatie en de dynamiek ervan’, legt hij uit. Noah haalt dan ook zijn eigen ervaringen met liefdesverdriet aan. ‘Een van de beste manieren om over een break-up heen te komen, was voor mij mezelf herontdekken. Doe dingen die je leuk vindt en je ook effectief gelukkig maken. Je voelt je er niet alleen sterker door, maar ook nog eens geïnspireerd’, vertelt Noah.

Wat de knapperd dan exact deed? ‘Lezen, trainen, wandelen, mediteren, yoga, maar ook op stap gaan met mijn vrienden. Na verloop van tijd word je ’s morgens wakker en zal die break-up niet meer zo hartverscheurend zijn als in het begin’, zegt Noah. Het proberen waard, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.