Home Fashion Deze 4 sneakertrends mogen we dit jaar verwachten

Deze 4 sneakertrends mogen we dit jaar verwachten

De chunky sneaker is min of meer passé in 2020, maar we blijven wel op dikke zolen lopen. 👟

sneaker
© Unsplash

We zullen niet zeggen dat je je chunky sneaker bij het oud vuil moet gooien – die dingen zijn best prijzig – maar als je écht mee wil zijn met de laatste mode, dan schaf je je in 2020 een van onderstaande basketsloefkes aan.

1 / 4
1. Ribfluweel
2. Platformzolen
3. Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes
4. Retro
1. Ribfluweel
1. Ribfluweel

Ribfluweel komt waarschijnlijk al meermaals voor in je kleerkast, maar heb je de toffe stof ook al in je schoenenkast? Corduroy geeft een sneaker een retro look, en laat dat net óók een van de trends in deze lijst zijn!

€ 90 – Vans

2. Platformzolen
2. Platformzolen

Platforms zijn niet nieuw, maar wel extra hip in 2020. Gelukkig zijn we het dankzij de chunky trend al een tijdje gewoon om op dikke zolen te lopen.

€ 72 (i.p.v. € 119,99) – Nike via Sarenza

3. Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes
3. Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes

Kleurtjes met de nadruk op de letter s, want in 2020 doen we niet van less is more. Na de witte sneaker is ook de monochrome schoen verdreven uit trendland. All hail de sneaker met twee, drie, vier of zelfs vijf felle kleurtjes! Dit jaar mag je schoen net zo kleurrijk zijn als je persoonlijkheid.

€ 100 – Puma via De Bijenkorf

4. Retro
4. Retro

Vintage is goed voor het milieu en dus hip, maar tweedehands schoenen kopen is weinig hygiënisch én slecht voor je voeten. Gelukkig maken heel wat merken nieuwe versies van hun oude modellen, met een mooie retro sneaker als resultaat. Die vintage modelletjes zijn in 2020 hipper dan ooit.

€ 47,90 (i.p.v. 79,90) – Adidas via Sarenza

Meer mode: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.