Home Fun YASSS: we weten ein-de-lijk wanneer het tweede seizoen van ‘The End of...

YASSS: we weten ein-de-lijk wanneer het tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World’ exact op Netflix staat

In de poster die Netflix op Instagram heeft gepost, is Alyssa te zien in een trouwjurk, naast een urn...

The end of the f***ing world
© Netflix

Meer dan een jaar nadat het tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World’ officieel werd bevestigd, heeft Netflix eindelijk een releasedatum aangekondigd. En goed nieuws: we moeten niet lang meer wachten!

Opgelet, spoiler alert voor wie het eerste seizoen nog niet heeft gezien!

Zoals je je misschien nog herinnert, eindigde de laatste aflevering van ‘The End of the F***ing World‘ met James die wegrende over het strand en zo de schuld volledig op zich nam. Zo wilde hij Alyssa redden. Dan werd het scherm zwart en hoorden we nog een geweerschot.

Trouwjurk en urne

Netflix heeft zopas een poster op Instagram geplaatst waar de officiële releasedatum voor het tweede seizoen op vermeld staat. En dat is niet het enige wat de poster prijsgeeft. In de foto is Alyssa te zien in een trouwjurk… Maar op het tafeltje voor haar staat een urn. Wil dat zeggen dat James het niet heeft overleefd? Het lijkt erop van wel, maar wat heeft de jurk er dan mee te maken? We komen het te weten op 5 november, want dan staat het tweede seizoen ein-de-lijk op Netflix!

View this post on Instagram

F***ing finally.

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.