Home Fun Nieuwe foto’s uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’ doen ons verlangen naar het...

Nieuwe foto’s uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’ doen ons verlangen naar het tweede seizoen

In de beelden zien we onder andere Sabrina met Harvey én Sabrina met Nicholas.

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

Op 5 april gaat het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ van start. Terwijl wij ongeduldig aftellen, heeft Netflix foto’s gedeeld die ons nog meer doen verlangen naar nieuwe afleveringen. In de beelden zien we Sabrina met Harvey én Sabrina met Nicholas. Mogen we een liefdesdriehoek verwachten in het tweede seizoen?

In de kerstaflevering van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ zagen we hoe het definitief over en uit was tussen Sabrina Spellman en Harvey Kinkle. Nu heeft Netflix foto’s uit het tweede seizoen vrijgegeven en daarin zien we Sabrina en Harvey die wel heel close zijn. Ook in de teaser die begin december gelanceerd werd, vingen we al een glimp op van hun romance.

1 / 2
<span style=Nieuwe relaties" />
<span style=Nicholas Scratch" />
<span style=Nieuwe relaties" />
Nieuwe relaties

Toch ziet het er niet naar uit dat alles weer zal worden zoals het was voor hun break-up. In een interview met Entertainment Tonight onthulde Ross Lynch dat er nieuwe relaties zullen ontstaan, maar dat er in de oude geen nieuw leven wordt geblazen. ‘Er zullen spannende relaties bloeien in het tweede seizoen, waar de fans niet meteen enthousiast over zullen zijn, maar ik denk dat ze ervan zullen leren houden. Elk personage leert iemand nieuw kennen.’ Proberen Sabrina en Harvey hun relatie nog een kans te geven? Of zullen ze een tijdje friends with benefits zijn?

<span style=Nicholas Scratch" />
Nicholas Scratch

Harvey is trouwens niet de enige knapperd waar de heks haar zinnen op zal zetten. Ook Nicholas Scratch komt opnieuw in beeld.

Ben jij team Harvey of team Nicholas?

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,'_qual_async','script','//interactief.flair.be/kit/qualp.2.min.js'); _qual_async.push(['init', 'ws/load.cfm', 'qualifio-', false]); _qual_async.push(['createIframe', 'qualifio_insert_place_593345', 'interactief.flair.be', '20', '38F74047-0FF6-395B-2858-25925E738631', '100%', '1200', '', '', '', 'max-width:810px;margin:0 auto;']); Lees ook:

AHA: deze vier acteurs vervoegen de cast van ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’ ‘The Umbrella Academy’ is dé nieuwe serie die jij moet zien YASSS: de opnames van het tweede ‘The End of the F***ing World’-seizoen zijn gestart

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.