Home Fun WOW: we zien een heel nieuwe Sabrina in de trailer voor ‘Chilling...

WOW: we zien een heel nieuwe Sabrina in de trailer voor ‘Chilling Adventures of Sabrina: Part 2’

We weten ook meteen al een releasedatum voor het tweede seizoen van de serie.

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

Op 14 december krijgen we een speciale kerstaflevering van ‘Chilling Adventures of Sabrina te zien op Netflix. Ondertussen is er ook een officiële releasedatum én een trailer voor het tweede deel van de serie. En het gaat er meteen héél wild aan toe!

In de trailer van het tweede deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ klinkt het lied ‘Cherry Bomb‘ van The Runaways. We zien de heks met witblonde lokken in een nieuwe fase van haar leven. Op het einde van het eerste seizoen zagen we namelijk dat Sabrina Spellman haar naam in The Book of the Beast tekende en zo haar wicked kant omarmde. Bij haar ‘donkere’ kant hoort natuurlijk ook een heel nieuwe garderobe. Zo ruilt ze in de video haar kleurrijke outfits in voor zwart en draagt ze zelfs een leren jasje. Wow!

Nicolas en Harvey

In de teaser zien we Sabrina ook dansen in een nachtclub (die van Dorian Gray misschien?) met hottie Nicolas Scratch (ship!), kust Nicolas met een meisje van wie we denken dat het Sabrina is, kust de heks met haar ex Harvey Kinkle en belandt ze zelfs op het bed met hem?! Zou ze in de volgende afleveringen moeten kiezen tussen de twee jongens of zou ze van twee walletjes eten?

Natuurlijk brengt de jonge heks zichzelf weer in verschillende moeilijke situaties. Zo voert ze spreuken en rituelen uit, slaat ze op de vlucht en staat ze oog in oog met een wolf. Spannend! Het tweede deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ staat vanaf 5 april 2019 van start op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.