Home Fun KIJKTIP: op zondag 29 december kan je bij VTM terecht voor een...

KIJKTIP: op zondag 29 december kan je bij VTM terecht voor een heuse Disneymarathon

Wil jij dit weekend even de batterijen opladen na al die kerstfeestjes?

Disneymarathon
© Disney

Heb jij zondag geen plannen en wil je even bekomen van al die kerstfeestjes? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou, want bij VTM organiseren ze die dag een heuse Disneymarathon. Wij hebben onze pyjama alvast klaargelegd!

Wil jij dit weekend even bekomen van de kerstdrukte en je batterijen weer opladen voor oudejaarsavond? Leg de afstandsbediening van je televisie dan maar niet te ver weg. Bij VTMkan je op zondag 29 december namelijk terecht voor een hele reeks Disneyfilms. Beginnen doen we om 15u45 met ‘De Drie Musketiers’, een animatiefilm met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy in de hoofdrollen.

Voor een vleugje nostalgie wil je om 17u10 in de zetel kruipen. Dan begint namelijk ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’. Mag het voor jou toch iets moderner? Dan kan je om 19u55 kijken naar de remake van ‘Beauty & The Beast’ met onder andere Emma Watson in de hoofdrol. De doorzetters onder ons kunnen de avond dan weer afsluiten met ‘Sister act II: Back in the Habit’. Deze laatste Disneyfilm wordt door de zender uitgezonden om 22u20. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.