Home Fun KJ Apa en co spelen de jongere versie van hun ‘Riverdale’-ouders in...

KJ Apa en co spelen de jongere versie van hun ‘Riverdale’-ouders in het derde seizoen

De aflevering genaamd 'The Midnight Club' is geïnspireerd op de filmklassieker 'The Breakfast Club'.

Riverdale
IMDb

Op 10 oktober gaat het derde seizoen van ‘Riverdale‘ van start en wij tellen ongeduldig af. Ondertussen weten we namelijk al wat meer over één specifieke aflevering. In die episode zullen KJ Apa, Lili Reinhart en co de rol spelen van een jongere Fred Andrews, Alice Cooper en de andere ouders. Omg!

The Midnight Club‘ staat gepland op 7 november en dat wordt een heel speciale ‘Riverdale‘-aflevering. De episode is gebaseerd op ‘The Breakfast Club‘, een filmklassieker uit 1985. In die film moeten vijf studenten op zaterdag nablijven en ontdekken ze dat ze meer gemeen hebben dan aanvankelijk gedacht.

Michael Consuelos

In die aflevering zullen KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse en Madelaine Petsch de jongere versie van hun ouders in de serie spelen. Zo zal KJ de rol van Fred Andrews vertolken en Lili die van Alice Cooper. Voor de jongere Hiram Lodge hebben de makers Marks echte zoon Michael Consuelos gecast.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Directeur Featherhead

Voor directeur Featherhead hebben ze niemand minder dan Anthony Michael Hall van ‘The Breakfast Club’ gevraagd. De beschrijving van de aflevering klink als volgt: ‘Directeur Featherhead geraakt verstrikt in het spel dat de tieners plannen te spelen.’ De ‘Riverdale’-aflevering zou vol met flashbacks zitten. We can’t wait!

A post shared by Mark Consuelos (@instasuelos) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Komen we eindelijk te weten wat er tussen Alice Cooper en FP Jones is gebeurd? En welke geheimen verbergen de ouders van Archie Andrews en zijn vrienden nog meer?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.