Home Fun Dit is de schattige reden waarom Lara Jean combatlaarzen droeg in ‘To...

Dit is de schattige reden waarom Lara Jean combatlaarzen droeg in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

'Die schoenen hebben een speciaal plekje in mijn hart'

Lara Jean
Masha Weisberg

To All The Boys I’ve Loved Before‘ staat nu al een tijdje op Netflix, maar wij krijgen er maar niet genoeg van. Zo is nu bijvoorbeeld uitgekomen waarom Lara Jean Covey combatlaarzen droeg in de romantische film. En nee, het was niet alleen een modekeuze!

Afgelopen weekend onthulde LanaLara JeanCondor tijdens het Vulture Festival in Los Angeles de schattige reden waarom haar personage laarzen droeg. Het was blijkbaar geen stijlkeuze, maar pure noodzaak! Het lengteverschil tussen de actrice en Noah Centineo was blijkbaar te groot. En dat beseften de producenten pas toen beide acteurs al gekozen waren voor hun rol in ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘.

Combatlaarzen

‘Toen we een cameratest deden, nadat we waren gecast, kwam ik niet in beeld met Noah, omdat hij zoveel groter was dan ik’, aldus Lana. Volgens de actrice probeerde Noah zelfs korter te lijken naast haar: ‘Later vertelde hij mij dat hij achter mij ging staan en zich wat bukte om zo korter te lijken. Het is zo lief, zo graag wilde hij de job.’ De beste oplossing voor het probleem was dus schoenen met een zool of hak dragen, zoals haar combatlaarzen aan het begin van de film. ‘Die schoenen hebben een speciaal plekje in mijn hart’, aldus de actrice. Cute!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.