Home Fun TIP: ‘#LikeMe’-cast geeft akoestisch miniconcert online

TIP: ‘#LikeMe’-cast geeft akoestisch miniconcert online

Ketnet deelde ook een video waarin Pommelien, Maksim, Camille en de anderen een tweede Gouden Plaat in ontvangst namen.

#Likeme miniconcert
© Kris Van de Sande voor VRT

De ‘#LikeMe’-cast kondigde begin april aan dat de concerten die zij voor ons in petto hadden, worden uitgesteld tot september 2020. Nu is er nog iets om naar uit te kijken: we zien de acteurs en actrices héél binnenkort terug in een online miniconcert.

Voor wie vreesde dat ie ‘#LikeMe‘ heel lang zou moeten missen, hebben we goed nieuws. Op vrijdag 1 mei 2020 warmen Pommelien, Maksim, Camille, Joey, Francisco, Danny en Sali elk afzonderlijk hun stembanden op. De acteurs doken namelijk in de studio en elk van die opnames worden gevormd tot één mooi geheel.

Om 14u zullen we zien hoe de cast het beste van zichzelf geeft in een akoestisch miniconcert dat (uiteraard) online op Ketnet.be en in de Ketnet-app te zien zal zijn. Ze zullen populaire liedjes uit het tweede seizoen zingen. Dat kondigde Ketnet zopas aan. Zo krijgen we al een voorsmaakje van wat ons op 5 en 6 september in het Antwerps Sportpaleis te wachten staat.

Gouden Plaat

En er is nog goed nieuws! ‘#LikeMe’ mocht namelijk een tweede Gouden Plaat in ontvangst nemen. En dat kreeg de cast op een wel heel verrassende manier te horen. Benieuwd naar de reactie van Pommelien, Maksim, Camille en de andere talenten? Je ziet het in onderstaande video die Ketnet met ons deelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil jij ‘#LikeMe’ van begin tot eind opnieuw bekijken? Dat kan tijdens de marathon die van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei plaatsvindt. Dan worden alle afleveringen uit het eerste en tweede seizoen, maar ook extra’s op Ketnet getoond. Op de eerste én de laatste dag wordt ook het miniconcert nog eens uitgezonden. Handig!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.