Home Celebs Celeb News Ariana Grande en ‘High School Musical’-cast doen mee in Disney-singalong

Ariana Grande en ‘High School Musical’-cast doen mee in Disney-singalong

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de special bij ons te zien zal zijn.

disney meezingsessie
© Getty/Disney

Na de woonkamerconcerten van onder andere Billie Eilish en Camila Cabello kunnen we binnenkort nog meer van onze favoriete artiesten aan het werk zien. De Amerikaanse zender ABC organiseert een singalong waarbij verschillende sterren de leukste Disney-liedjes zullen zingen.

Voor wie houdt van Disney en graag de legendarische liedjes zingt, hebben we goed nieuws. Het Amerikaanse tv-netwerk ABC Family zet een meezingsessie op poten. Daarbij zullen onze favoriete celebs vanuit hun woonkamer de mooiste Disneyliedjes zingen, van de liveversie van ‘Be Our Guest’ van ‘Belle en het Beest’ over ‘Do You Want to Build a Snowman’ van ‘Frozen’ tot ‘Can You Feel the Love Tonight’ van ‘De Leeuwenkoning’. De lyrics van de liedjes zullen op het scherm verschijnen, zodat je zelf ook kan meezingen. Tijdens de aflevering zal er bovendien aandacht gevraagd worden voor Feed America, een organisatie die zich inzet voor mensen die met hongersnood te maken krijgen door de coronacrisis.

‘High School Musical’-reünie

Ryan Seacrest zal het live-event presenteren. Sterren zoals Ariana Grande, ‘To All The Boys’-acteur Jordan Fisher, Demi Lovato, Christina Aguilera en Michael Bublé zullen het beste van zichzelf geven. Maar dat is niet alles. Ook de originele ‘High School Musical’-cast is van de partij! Ja hoor, Vanessa Hudgens en haar oud-collega’s zullen heel toepasselijk ‘We’re All in This Together’ zingen. Dat doen ze niet alleen. Ook de casts van ‘Descendants’, ‘High School Musical: The Musical: The Series’, ‘Zombies’ en enkele TikTok-sterren zingen mee. De volledige line-up vind je op de website van ABC.

The Disney Family Singalong‘ zal een special van een uur zijn en wordt komende donderdag 16 april uitgezonden op ABC in de Verenigde Staten. Volgens het Amerikaanse magazine Seventeen zal de aflevering daarna ook op YouTube en Twitter gedeeld worden, maar dat nieuws heeft ABC zelf nog niet bevestigd. Het is dus nog niet helemaal duidelijk wanneer deze speciale aflevering bij ons te zien zal zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.