Home Fun Mark ‘Hiram Lodge’ Consuelos’ echte vrouw Kelly Ripa speelt zijn minnares in...

Mark ‘Hiram Lodge’ Consuelos’ echte vrouw Kelly Ripa speelt zijn minnares in ‘Riverdale’

Nog een Consuelos op de set!

Hiram Lodge
Photo News

Mark Consuelos‘ zoon Michael is binnenkort te zien als de jongere Hiram Lodge in ‘Riverdale. Nu heeft ook Marks vrouw Kelly Ripa een rol gescoord in de serie, en niet zomaar een. Ze speelt namelijk de minnares van Hiram. Omg!

Morgen staat er eindelijk terug een ‘Riverdale‘-aflevering op Netflix. ‘The Midnight Club‘ wordt een heel speciale episode. KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse en Madelaine Petsch spelen namelijk de jongere versie van hun ouders in de serie. Voor de jongere Hiram Lodge hebben de makers Marks echte zoon Michael Consuelos gecast.

Minnares Mrs. Mulwray

Nu zal er binnenkort nog een Consuelos-familielid te zien zijn in de serie. Kelly Ripa, de vrouw van Mark ‘Hiram Lodge’ Consuelos, is namelijk gecast als Hirams minnares Mrs. Mulwray. De actrice kondigde het nieuws zelf aan met een post op Instagram. Daaronder schreef ze het volgende: ‘It’s a family affair... Hirams minnares. 23 jaar oefenen voor een rol waarvoor ik ben geboren. Binnenkort op ‘Riverdale’.’

Volgens Us Weekly is Mrs. Mulwray een mooie, ijzige femme fatale die verstrikt raakt in een samenzwering die groter is dan ze had voorzien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.