Home Fun Zo klinkt de ‘Charlie’s Angels’-soundtrack van Miley Cyrus, Ariana Grande én Lana...

Zo klinkt de ‘Charlie’s Angels’-soundtrack van Miley Cyrus, Ariana Grande én Lana Del Rey

Niet voor de zoveelste zomerhit, wél voor de soundtrack van een film.

Charlie's Angels
© Getty

Het lijkt erop dat Miley Cyrus (26) heeft de handen in elkaar geslagen met Ariana Grande (26) én Lana Del Rey (34). Niet voor de zoveelste zomerhit, wél voor een track van de officiële soundtrack van de reboot van ‘Charlie’s Angels‘, die in november uitkomt.

Samen met het bijschrift ‘We komen eraan!’ stuurde Miley Cyrus woensdagavond onderstaande teaser de wereld in via Instagram. Daarin tagde ze niet alleen Ariana Grande en Lana Del Rey, maar ook het officiële profiel van de film ‘Charlie’s Angels’. Cyrus’ collega’s postten een identieke video.

Soundtrack

Nu is de trailer van de reboot er en daarin horen we de bijdrage dat de drie zangeressen mochten leveren voor de soundtrack. In die reboot van ‘Charlie’s Angels’ speelt Noah Centineo trouwens een rolletje. We vangen meteen al een eerste glimp van hem op.

One Love Manchester

Dit is niet de eerste keer dat Cyrus en Grande de handen in elkaar slaan. Eerder zongen ze samen ‘Don’t Dream It’s Over’ van Crowded House tijdens One Love Manchester, het benefietconcert georganiseerd door Grande zo’n drie weken nadat de Britse stad op 22 mei 2017 werd opgeschrikt door een zelfmoordterrorist tijdens een concert van de Amerikaanse popster. Bij de aanslag lieten 23 mensen het leven, onder wie de terrorist zelf. Zo’n 120 mensen raakten gewond.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.