Home Fun ‘Campus 12’-actrice Naomi Janssens speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks ‘GameKeepers’

‘Campus 12’-actrice Naomi Janssens speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks ‘GameKeepers’

De opnames gaan volgende week al van start.

GameKeepers
© VRT

‘Campus 12’ liep in december 2020 op z’n einde met een derde en laatste seizoen. Maar niet getreurd, fans van actrice Naomi Janssens kunnen haar binnenkort in een gloednieuw project aan het werk zien. Samen met Andres Doise speelt ze de hoofdrol in de nieuwe Ketnetserie ‘GameKeepers’.

GameKeepers‘ gaat over Sari (Naomi Janssens) en Mats (Andres Doise) die samen met andere studenten in ‘Villa Forêt’ wonen. Naast school en een sociaal leven heeft het duo ook een grote verantwoordelijkheid. Zij zijn de GameKeepers en moeten telkens een verschillend spel uit het brein van GameMaster Cordelia spelen én winnen. Anders kan zij in de echte wereld belanden en onheil op hun wereld lossen.

Naast Andres en Naomi, die eerder al in ‘Campus 12’, ‘Instaverliefd’ en ‘D5R’ te zien was, zien we ook de nieuwe en ervaren talenten Door Van Boeckel als de conciërge, Jamie Sou als Lelia, Manou Jue Cardoso als Lizzy, Antar Latifine als Idris, Mathias Mesmans als Quinten en Jozefien Grossen als Pepper. De opnames voor deze nieuwe Ketnet- en Studio 100-reeks gaan volgende week van start. De serie zal in het najaar te zien zijn op de kinderzender.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.