Home Fun Netflix komt met nieuwe film ‘Tall Girl’ en is nog op zoek...

Netflix komt met nieuwe film ‘Tall Girl’ en is nog op zoek naar een hoofdrolspeelster

De makers zijn wereldwijd op zoek naar een meisje tussen 13 en 21 jaar die minstens 1,78 m is.

Tall Girl
Unsplash

Binnenkort begint Netflix met de opnames van een nieuwe komische film, ‘Tall Girl‘. Al hebben ze daar wel eerst nog een hoofdrolspeelster voor nodig. Daarom zijn de makers nu wereldwijd op zoek naar een meisje tussen de 13 en 21 jaar die minstens 1,78 m is.

Tall Girl‘ gaat over de 16-jarige Jodi, die heel groot is en enorm haar best moet doen om de middelbare school te overleven, waar ze constant ‘het lange meisje’ wordt genoemd. Ze heeft zich nooit goed gevoeld in haar vel, maar dat verandert allemaal wanneer ze valt voor de knappe en even grote uitwisselingsstudent Stig. Stig verblijft bij Jodi’s beste vriend Dunkleman en diens hippiemoeder. Daardoor geraakt Jodi verstrikt in een verrassende driehoeksverhouding. Dat helpt haar te beseffen dat ze veel meer is dan haar onzekerheden over haar grootte haar deden geloven.

Geschikte actrice

Voor de rol van Jodi is Netflix nog op zoek naar de geschikte actrice. Het meisje in kwestie moet tussen de 13 en 21 jaar zijn en minstens 1,78 m groot. Iedereen die aan die vereisten voldoet, kan dus met andere woorden auditie doen. Wil je zelf een acteercarrière najagen en is op de filmlocatie – vermoedelijk in de VS – geraken geen probleem? Dan kan je hier zelf nog je auditie inzenden tot 21 november 2018. Lees hier wat je allemaal voor die auditie moet doen en welke tips het castingteam geeft. De opnames van ‘Tall Girl’ beginnen in januari 2019.

Volgens Melissa Cobb, vicepresident van de afdeling kinderen en familie bij Netflix, zijn ze alvast heel enthousiast over de film. ‘Een van de hoofdredenen waarom we enthousiast zijn om ‘Tall Girl’ te maken, is de verfrissende manier waarop de film het publiek aanspreekt met zijn humor en liefde en hoe die omarmt wat mensen anders en speciaal maakt, en daarbij grootte gebruiken als referentiekader.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.