Home Fun YASSS: Netflix komt met tweede seizoen van ‘You’

YASSS: Netflix komt met tweede seizoen van ‘You’

En ja, Penn Badgley keert terug als Joe Goldberg.

YOU
© Netflix

Heb jij ondertussen het eerste seizoen van de Netflixhit ‘You’ al volledig gebingewatcht? Dan hebben wij goed nieuws: de streamingsite werkt aan een vervolg dat in 2019 online zal komen.

Jongen ontmoet meisje, maar draait helemaal door en ontpopt zich tot een heuse stalker: op korte tijd groeide ‘You’ uit tot een van de populairste series van het moment op Netflix. Het is dus niet verwonderlijk dat de streamingsite dit jaar nog een vervolg uitbrengt.

Hidden Bodies

Geruchten deden al langer de ronde, en het vervolg komt dan ook niet volledig uit de lucht vallen. De eerste reeks is immers gebaseerd op het gelijknamige boek ‘You’ van Caroline Kepnes, dat ook een vervolg heeft: ‘Hidden Bodies’. Het tweede seizoen zal dan ook geïnspireerd zijn op dat boek, kondigde showrunner Sera Gamble aan.

In ‘Hidden Bodies’ verhuist Joe (Penn Badgley) naar Los Angeles om er een nieuw leven op te starten en opnieuw de liefde te vinden. Hij stoot er echter op een trauma uit zijn kindertijd, waardoor hij opnieuw de pedalen verliest. 

Herbekijk hier de trailer van het eerste seizoen:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Tekst: Jorik Leemans

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.