Home Fun YASSS: op deze datum gaat ‘YOU’ met Elizabeth Lail, Penn Badgley en...

YASSS: op deze datum gaat ‘YOU’ met Elizabeth Lail, Penn Badgley en Shay Mitchell van start op Netflix

In de nieuwe teaser gaat het er alvast stomend heet aan toe.

YOU
Netflix

Al sinds het moment waarop Shay MitchellYOU omschreef als een combinatie ‘Pretty Little Liars‘ en ‘Gossip Girl‘, kijken we uit naar de nieuwe Netflixserie. Nu hebben we eindelijk een releasedatum. En dat is héél binnenkort. Yasss!

De eerste trailer van ‘YOU, die in april gelanceerd werd, leek in eerste instantie te wijzen op het clichéverhaal ‘jongen redt meisje in nood en ze leefden nog lang en gelukkig’, maar al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. ‘YOU’ gaat over Joe Goldberg (Penn Badgley van ‘Gossip Girl’) die verliefd wordt op Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en haar online stalkt om al-les over haar te weten te komen. Op die manier probeert hij haar voor zich te winnen. Becks beste vriendin Peach Salinger (Shay Mitchell van ‘Pretty Little Liars’) vertrouwt Joe niet en houdt hem dan ook nauwlettend in de gaten.

Releasedatum

Ondertussen is er een extra teaser gelanceerd die ons doet verlangen naar de releasedatum. En die ligt vast op 26 december 2018! Nog een dikke twee maanden geduld hebben dus.

Stomend hete trailer

In de nieuwe teaser gaat het er alvast stomend heet aan toe. Zo zien we Beck en Joe kussen en seks hebben. Tijdens het fragment zegt Joe ook ‘Soms maakt het me bang om zoveel van iemand te houden’. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.