Home Fun 7 nieuwe series waar fans van ‘Riverdale’ en ‘YOU’ kunnen naar uitkijken...

7 nieuwe series waar fans van ‘Riverdale’ en ‘YOU’ kunnen naar uitkijken dit jaar

Staan deze toppers al op jouw kijklijstje?

nieuwe series
© IMDb

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook gloednieuwe series om naar uit te kijken. Ook in 2019 staan er weer een heleboel toppers op de planning. Sommige zijn eind 2018 al van start gegaan in de Verenigde Staten, naar anderen kijkt de hele wereld al maandenlang uit. Of al deze series ook dit jaar in België zullen spelen, is nog niet duidelijk. Hoe dan ook staan deze 7 langverwachte televisieshows op ons kijklijstje voor dit jaar.

1 / 7
1. Sex Education
2. The Perfectionists
3. Rosswell, New Mexico
4. Titans
5. Good Trouble
6. Deadly Class
7. The Witcher
1. Sex Education
1. Sex Education

In ‘Sex Education’ woont de zestienjarige Otis (Asa Butterfield) samen met zijn sterke en onafhankelijke moeder Jean (Gillian Anderson), die sekstherapeut is. De tiener en maagd worstelt zelf met zijn seksualiteit, maar toch voelt hij intuïtief de seksuele problemen van anderen goed aan. Samen met zijn klasgenoot en badass Maeve (Emma Mackey) richt hij een sekskliniek op waar hun medeleerlingen terechtkunnen met vragen en seksuele problemen.

Serie gaat van start op: 11 januari 2019 (op Netflix).

Trailer

2. The Perfectionists
2. The Perfectionists

In ‘The Perfectionists’ speelt het verhaal van Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) en Mona Vanderwaal (Janel Parrish) zich niet meer af in Rosewood, maar wel in nieuw stadje, genaamd Beacon Heights. En ook daar zijn ze niet vrij van drama en mysterie.  De ‘Pretty Little Liars’-spin-off gaat over het streven naar perfectionisme, wat leidt tot moord. Elke perfectionist heeft namelijk een geheim, een leugen en een alibi.

Serie gaat van start op: de releasedatum is voorlopig nog onbekend.

Trailer

3. Rosswell, New Mexico
3. Rosswell, New Mexico

De sciencefictiontienerserie ‘Roswell, New Mexico‘ vertelt het verhaal van aliens die al jaren in het geheim onder de mensen leven in het stadje Roswell en daar een eigen leven hebben opgebouwd. Hun menselijke familie en vrienden hebben geen weet van hun ware identiteit. Maar ze dreigen er wel achter te komen.

Serie gaat van start op: 19 januari 2019 (in de Verenigde Staten).

Trailer

4. Titans
4. Titans

Een team van jonge superhelden, geleid door Nachtvleugel (Batmans eerste Robin) vecht samen tegen het kwaad en andere gevaren.

Serie gaat van start op: 11 januari 2019 (op Netflix).

Trailer

5. Good Trouble
5. Good Trouble

In de ‘The Fosters‘-spin-off zien we Mariana (Cierra Ramirez) en Callie Foster (Maia Mitchell) die samen naar Los Angeles verhuizen om hun dromen na te jagen. Maar hun nieuwe leven loopt niet altijd van een leien dakje. Ze moeten leren omgaan met moeilijke kanten van het volwassen werkleven. Gelukkig hebben ze nog altijd elkaar!

Serie gaat van start op: 8 januari 2019 (in de Verenigde Staten).

Trailer

6. Deadly Class
6. Deadly Class

De dakloze en teleurgestelde tiener Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth) wordt gerekruteerd door de Kings Dominion, een geheime academie voor de Dodelijke Kunsten. Daar krijgt hij het moeilijk om zijn plek te vinden tussen een gemeenschap van de dodelijkste personages ter wereld, die dagelijks vechten om te overleven. In zijn worsteling probeert hij een doel en familie te vinden in een groep van verstotenen die hun capaciteiten willen gebruiken voor het goede. Daarvoor moeten ze elke regel breken die er is.

Serie ging van start op: 20 december 2018 (in de Verenigde Staten)

Trailer

7. The Witcher
7. The Witcher

Geralt of Rivia (Henry Cavill), een eenzame monsterjager, heeft moeite met het vinden van zijn plaats in een wereld waar mensen vaak boosaardiger blijken te zijn dan beesten.

Serie gaat van start op: de releasedatum is voorlopig nog onbekend.

Trailer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.