Home Fun YASSS: de opnames van het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’...

YASSS: de opnames van het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ zijn al bezig

Wil dit zeggen dat het tweede seizoen daarom ook zo snel op Netflix zal staan?

Chilling Adventures of Sabrina
Netflix

Goed nieuws! Het allereerste seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ staat nog maar pas op Netflix, en de makers zijn nu al bezig aan het tweede seizoen! Meer nog, de opnames zijn volop aan de gang. De acteurs hebben zopas al de zevende aflevering doorgelezen.

Als jij nog steeds niet begonnen bent aan ‘Chilling Adventures of Sabrina‘, moet je dat snel doen! Nog niet overtuigd? Hier zijn zeven redenen waarom de Netflixserie je tijd waard is.

Opnames tweede seizoen

Nu hebben we goed nieuws voor degenen die er wel al aan begonnen zijn, en de serie misschien zelfs al uitgekeken hebben. Er komt namelijk een tweede seizoen, en de opnames daarvoor zijn al volop bezig! We wisten dat Netflix meteen twee seizoenen besteld had van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘, maar we hadden nooit gedacht dat ze zo snel zouden beginnen aan het tweede deel.

Achter de schermen

Op de officiële Instagrampagina @sabrinanetflix kan je alles achter de schermen mee volgen. Zo hebben we ontdekt dat de cast onlangs al de scènes van de zevende aflevering heeft doorgenomen. Wow! Wil dit zeggen dat het tweede seizoen daarom ook zo snel op Netflix zal staan? Dat is nog niet heel duidelijk! Op imdB staat dat het in 2019 van start gaat. We hopen alleszins dat we geen heel jaar hoeven te wachten. Wij willen zien hoe badass Sabrina Spellman zich ontplooit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.