Home Fun YASSS: opnames zesde seizoen ‘D5R’ zijn van start gegaan

YASSS: opnames zesde seizoen ‘D5R’ zijn van start gegaan

Er staat ook al een zevende seizoen op de planning.

D5R
© Telenet

Half maart werd de laatste aflevering van het vijfde seizoen van ‘D5R’ online gegooid. Ondertussen zijn ook de opnames voor het zesde seizoen van start gegaan in Gent. We zien de vijf vrienden dus heel binnenkort terug!

In de allerlaatste aflevering van het vijfde seizoen van ‘D5R‘ zagen we hoe Amber, Vincent, Leyla, Kyra en Wout met een busje op skireis vertrokken. Maar nog voor ze goed en wel vertrokken waren, werden ze tegengehouden door de politie en eindigde de aflevering. Dat noemen wij pas een cliffhanger!

Van geheime relatie tot pillenverslaving

Nu zijn de opnames voor de zesde seizoen officieel begonnen. In de nieuwe afleveringen zal de vriendschap tussen de vijf vrienden onder druk te komen staan. We zien Wout zijn studies opgeven door zijn studentenjob in de horeca en daardoor moet hij terug naar huis. Kyra bezwijkt onder de druk van sociale media. Haar geheime relatie met een docent maakt het er niet makkelijker op. Leyla heeft na de breuk met Jan opnieuw de liefde gevonden. Maar als haar nieuwe vriend een stapje verder wil, worstelt ze met haar eigen geloofsovertuiging. Nadat Vincent vorig seizoen uit de kast kwam, gaat het goed met zijn vriend Jonas. Verleiding komt voor hem echter uit een onverwachte hoek wanneer hij heel onschuldig een eerste gokje waagt. Tenslotte heeft Amber zichzelf door haar perfectionistische studiedruk opgezadeld met een pillenverslaving. De ‘vriend’ die haar dit heeft aangesmeerd blijkt gevaarlijker dan gedacht.

Het zesde seizoen bestaat uit 12 afleveringen en gaat aan het begin van de zomervakantie van start op Telenet Play. Er staat ook al een zevende seizoen op de planning, dat vanaf december 2019 te zien zal zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.