Home Fun ‘Riverdale’ is zonet nóg duisterder geworden in ‘The Wicked and the Divine’

‘Riverdale’ is zonet nóg duisterder geworden in ‘The Wicked and the Divine’

Spoiler alert!

Riverdale
Foto: YouTube

Het tweede seizoen van ‘Riverdale’ wordt spannender met de week. Heb je de nieuwste aflevering nog niet gezien? Meteen kijken! Geen tijd of zin? No problem, wij zetten de leukste, spannendste en meest duistere momenten voor je op een rijtje.

Spoiler alert!

Archie is Hirams loopjongen?!

Wie had ooit gedacht dat Archie Andrews de papa van Veronica zo zou gehoorzamen? Terwijl het duo elkaar vorige week helemaal niet kon uitstaan, is het tij nu volledig gekeerd. Hiram wil Archie zelfs betrekken bij de donkere kant van de familie Lodge. Gelukkig maakt Ronnie een wijze beslissing en houdt ze hem erbuiten.

Dark Betty is terug…

Die zwarte pruik hebben we sinds het eerste seizoen niet meer bij Betty Cooper gezien. Maar het ziet ernaar uit dat Dark Betty terug is. Vorige week vroeg ze nog raad aan haar broer Chic over webcammen en kennelijk heeft ze die tips opgevolgd. In de aflevering zien we haar namelijk seksueel praten tegen een man op haar computerscherm. Als dat maar goed afloopt…

Het duet van Veronica en Josie was zó mooi

Een mooi duet van Ronnie en Josie was dit keer een mooie afwisseling tussen al het duistere gedoe. Wie had ooit ‘Bittersweet Symphony’ nóg beter kon klinken? Kippenvel!

Penny Peabody gooit roet in het eten

We praten niet goed wat Jughead Penny heeft aangedaan in de negende aflevering, maar we waren stiekem wel blij dat de snake charmer uit beeld was. Jammer genoeg was dat niet voor lang. Ze keert terug naar Riverdale en zet iedereen op tegen Jughead, waardoor hij bijna uit de Serpents gestemd wordt. Gelukkig slaagt hij erin om Tall Boy te ontmaskeren voor het onthoofden van het standbeeld van generaal Pickens, waarmee ook Penny weer buitenspel wordt gezet. Jughead krijgt een proeftijd voor wat hij Penny heeft aangedaan, maar wordt dus niet uit de bende gezet.

Archie gaat over naar de duistere kant

Het was de bedoeling dat Archie Hiram Lodge zou bespioneren voor de FBI om hem te helpen arresteren. Het ziet ernaar uit dat hij opeens andere plannen heeft. Wanneer agent Adams hem vraagt naar de moord van Poppa Poutine, een zakenpartner van Hiram, doet hij alsof hij van niets weet. Terwijl hij degene was die Hiram waarschuwde voor de plannen van de maffiabaas, die meteen daarna dood teruggevonden wordt. Toeval? Nope! En dat weet Archie maar al te goed…

Betty en Jughead zijn terug samen

Goed nieuws voor de #bughead-shippers, want het ultieme koppel heeft het eindelijk terug goed gemaakt. We wisten wel dat ze niet konden wegblijven bij elkaar. Yesss!

Heeft Alice Cooper iemand vermoord?

De aflevering eindigt natuurlijk met een gigantische cliffhanger. Hoe kan het ook anders? Betty Cooper komt na haar vrijpartij met Jughead terug thuis, waar ze haar mama bij een lijk treft. Alice probeert al het bloed op te kuisen en vraagt Betty om de voordeur te sluiten. Wat is er daar gebeurd?

Trailer

We komen het volgende week te weten! Gelukkig kan je wel al de trailer voor de dertiende aflevering ‘The Tell-Tale Heart’ bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.