Home Fun ZIEN: dit is de teaser van de live-actionremake ‘Mulan’

ZIEN: dit is de teaser van de live-actionremake ‘Mulan’

De draak Mushu en de krekel Cri-Kee krijgen we helaas nog niet te zien.

mulan
© Disney

De Disneyfilms vliegen aan een razendsnel tempo de deur uit. Zo is ‘The Lion King’ nog niet eens in de zalen verschenen of ze hebben bij Disney alweer iets nieuw voor ons in petto. Ze hebben namelijk net de eerste beelden van de live-actionremake van ‘Mulan’ vrijgegeven en ook die zijn opnieuw magisch.

Bij Disney weten ze wat doen. Ze produceren namelijk de ene live-actionremake na de andere. In 2018 zijn ze begonnen met de productie van ‘Mulan’ en daar krijgen we nu al een sneak peek van. Gisteren hebben ze namelijk voor het eerst een teaser van de film vrijgegeven op YouTube.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liu Yifei

Hier zien we meteen actrice Liu Yifei in de rol van Mulan. Liu werd uit meer dan 1000 kandidaten gekozen en uit de eerste beelden blijkt alvast dat zij een uitstekende keuze was. Van de andere personages krijgen we voorlopig nog niet veel te zien. Maar de overige rollen zouden weggelegd zijn voor Jet Li (de keizer), Jason Scott Lee (als slechterik Bori Khan) en Yoson An (de crush van Mulan).

‘Mulan’ komt in 2020 in de bioscoop.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.