Home Fun ZIEN: Disney gooit eerste teaser van ‘Maleficent 2’ online

ZIEN: Disney gooit eerste teaser van ‘Maleficent 2’ online

'Maleficent: Mistress of Evil' is vanaf oktober 2019 in de bioscoop te zien.

Maleficant 2
© Disney

Disney stuurde de eerste trailer van ‘Maleficent 2’ de wereld in. Na een succesvolle eerste film komt Maleficent deze herfst dus voor de tweede keer naar onze cinema’s. Spoiler alert: Angelina Jolie speelt opnieuw de hoofdrol.

Vijf jaar na de eerste film krijgt Angelina Jolie in ‘Maleficent: Mistress of Evil‘ opnieuw de hoofdrol. Niet alleen Jolie, maar ook Michelle Pfeiffer (als koningin Ingrith) en Elle Fanning (als prinses Aurora) zijn te zien in het vervolg van de hervertelling van ‘Doornroosje’. Eerder bevestigde Ed Skrein, die Daario Naharis speelt in ‘Game of Thrones’, zijn rol als schurk in de film.

Vriendschap met prinses Aurora

De vriendschap die Maleficent en prinses Aurora in de eerste film opbouwden, zal ook in de tweede film een grote rol spelen. Samen gaan ze de uitdaging aan om de magische wezens van het bos te helpen, maar al snel stuiten de twee op een nieuw probleem: de goedheid van de mens haalt het kwaadste in de heks naar boven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Maleficent: Mistress of Evil’ zal op 16 oktober 2019 in onze zalen verschijnen. Save the date!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.