Home Fun Volgens TikTok konden we de identiteit van Gossip Girl in aflevering één...

Volgens TikTok konden we de identiteit van Gossip Girl in aflevering één al raden

Toch zou dat volgens een eerder interview met de uitvoerende producent onmogelijk geweest zijn.

tiktok gossip girl
© Getty

Het is ondertussen al dertien jaar geleden dat de allereerste aflevering van ‘Gossip Girl’ uitgezonden werd. En toch blijven er zaken naar bovenkomen over die befaamde serie waar zoveel tieners aan verslaafd waren. Zo ontdekte een TikTokker dat er in de allereerste aflevering al een hint zat naar de identiteit van Gossip Girl.

Spoiler alert!

Dan Humphrey is Gossip Girl. Het is een geheim dat de schrijver, na zes seizoenen en heel wat drama, onthulde in de laatste aflevering ‘New York I Love You XOXO’ van de serie. Maar nu ontdekte een TikTokker dat de identiteit van GG eigenlijk in de eerste aflevering al kon geraden worden. Wanneer Gossip Girl zegt ‘En wie ben ik? Dat is een geheim dat ik nooit ga vertellen’ verspringt het beeld meteen naar Dan die achter zijn laptop zit.

@yussijuicy2.0Iykyk #SourPatchPrankFund #GodzillaVsKongRoar #RayBanElevatorDance #fyp #gossipgirl♬ original sound – yusra ali588

En dat is niet de enige hint. Glamour lijstte in 2016 al tien (!) redenen op waarom al in de eerste aflevering duidelijk werd waarom Dan Gossip Girl was.

Toeval

Toch lijkt dat louter toeval te zijn. Volgens Buzzfeed spraken de schrijvers eerder al over de identiteit van Gossip Girl en dat die niet kon geraden worden, omdat ze gewoon nog niemand hadden gekozen wie het anonieme brein achter de blog zou worden. Uitvoerend producent Joshua Safran zou in 2017 aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Vulture ook uitgelegd hebben dat Eric van der Woodsen en Nate Archibald de eerste keuzes waren van de makers, en niet Dan.

‘Ik dacht altijd dat het Eric was tot het einde van het tweede seizoen’, aldus Joshua. ‘Ik stuurde het zelfs in die richting. Maar wanneer New York Post onthulde dat het Eric was – en ik weet nog steeds niet hoe dat gebeurd is, ik denk dat ze gewoon gokten – beseften we dat we die weg niet meer konden inslaan en lieten we hem vallen. Volgens Vulture werd er ook naar Nate gekeken omdat we hem nooit iets zagen sturen naar Gossip Girl, maar moest het uiteindelijk Dan zijn omdat hij een observeerder en schrijver is die in verschillende stijlen kan schrijven.’

Hoe dan ook is dat mysterie opgelost en kijken wij uit naar allerlei nieuw drama in de ‘Gossip Girl’-reboot.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.