Home Fun Deze apocalyptische film met ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien komt naar Netflix

Deze apocalyptische film met ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien komt naar Netflix

+ zeven andere titels waar we in april naar uitkijken.

© Netflix

Goed nieuws! Het Netflixoverzicht voor april is bekend en daaruit leerden we dat ‘Love and Monsters’ met ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien naar het streamingplatform komt. Daarnaast kijken we naar nog enkele andere titels reikhalzend uit in april.

In april komen er weer heel wat nieuwe series, films en documentaires naar Netflix, maar er zijn enkele titels die er voor ons echt uitspringen deze maand. Zo staat de apocalyptische film Love and Monsters met in de hoofdrol Dylan O’Brien, die we allemaal kennen van ‘The Maze Runner’ en ‘Teen Wolf’, vanaf 14 april op Netflix.

In ‘Love and Monsters‘ raakt Joel (Dylan O’Brien) op de dag van de monsterapocalyps alles kwijt, waaronder ook zijn ouders. Samen met een handvol anderen overleeft hij het en trekt hij ondergronds. De enige hoop die hij nog heeft, is het vinden van zijn vriendin Aimee (Jessica Henwick). Wanneer hij erin slaagt radiocontact met haar te maken, besluit hij de nieuwe gevaarlijke wereld vol monsters in te trekken en haar kolonie te gaan zoeken.

Ook de film ‘Sky High‘ (vanaf 2 april), met ‘Élite’-acteur Miguel Herrán, is een vermelding waard. Deze gaat over Ángel, een mecanicien uit de buitenwijken van Madrid, die valt voor Estrella en zo terechtkomt in een wereld van overvallen en op de radar komt te staan van een meedogenloze detective.

Series, films en een docu

De Duitse ‘Into The Beat’ (vanaf 16 april), waarin een tienerballerina de wereld van hiphop ontdekt en voor een moeilijke keuze komt te staan, zal dan weer fans van ‘Step Up’ smaken. Nog een andere film die wij al even op ons kijklijstje hebben staan, is ‘Misfit 3‘. Het laatste deel van deze Nederlandse filmreeks (met Tinne Oltmans!) staat vanaf 23 april op de streamingdienst.

Daarnaast kijken we uit naar verschillende series én een docu. Zo komt het tweede seizoen van ‘Prank Encounters‘ met ‘Stranger Things’-acteur Gaten Matarazzo als host op 1 april (toepasselijk!) naar Netflix. We voegen ook de documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten toe aan ons kijklijstje om vanaf 16 april te checken. In de nieuwe reeks ‘Zero’ (vanaf 21 april), ontmoeten we dan weer een verlegen tiener met de buitengewone kracht om onzichtbaar te worden.

Shadow and Bone

Tenslotte tellen we af naar 23 april. Dan staat ‘Shadow and Bone’, gebaseerd  op de boekentrilogie ‘De Grisha’ en -duologie ‘De Kraaien’ van Leigh Bardugo, met z’n acht afleveringen op Netflix. Daarin worden mensen geteisterd door een barrière genaamd De Schaduwvlakte die hun wereld in tweeën deelt en waar onnatuurlijke wezens zich tegoed doen aan menselijk vlees. Dan ontdekt de jonge Alina Starkov een kracht die misschien eindelijk haar land kan verenigen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.