Home Fun ZIEN: trailer van ‘Frozen 2’ zit vol avontuur, magie én girlpower

ZIEN: trailer van ‘Frozen 2’ zit vol avontuur, magie én girlpower

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaan op pad, ver weg van het vertrouwde Arendelle.

Frozen 2
© Disney

In november 2019 speelt het vervolg op ‘Frozen’ in de cinemazalen. Ondertussen heeft Disney ook een officiële trailer vrijgegeven die ons doet aftellen.

Na zes jaar geduldig afwachten, is het bijna zover. We hadden al een releasedatum én een teaser voor ‘Frozen 2‘ en nu heeft Disney eindelijk ook een officiële trailer online gegooid. Daarin zien we hoe Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven op avontuur gaan, ver weg van het vertrouwde Arendelle. Ze moeten erachter zien te komen waarom Elsa geboren is met haar magische krachten. Het antwoord daarop trekt hen mee en bedreigt het koninkrijk.

Girlpower

De magische trailer bevat avontuur, maar natuurlijk ook weer een pak girlpower. We hebben zo’n gevoel dat in vergelijking met de eerste film het vervolg nog veel spannender, intenser en gevaarlijker zal zijn. Welk geheim schuilt er achter Elsas krachten? Je ziet het vanaf november 2019 in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.