Home Fun TRAILER: Elle Evans komt voor moeilijke keuzes te staan in ‘The Kissing...

TRAILER: Elle Evans komt voor moeilijke keuzes te staan in ‘The Kissing Booth 2’

Terwijl Noah aan Harvard Chloe ontmoet, leert Elle op school Marco kennen, die haar maar al te graag plaagt.

the kissing booth 2 trailer
© Marcos Cruz via Netflix

In mei kwamen te weten wanneer het verhaal van Elle Evans en Noah Flynn verder gaat. Nu heeft Netflix een trailer gelanceerd voor ‘The Kissing Booth 2’ en daarin gebeurt zó veel! Zo ontdekken we dat Elle voor moeilijke keuzes komt te staan.

Op het einde van ‘The Kissing Booth‘ vertrok Noah Flynn naar Harvard en bleef zijn kersverse vriendin Elle Evans achter om haar laatste jaar aan de middelbare school af te maken. Nu moet het duo een langeafstandsrelatie zien te overleven. Je zou denken dat ze zich hier, na alles wat ze samen hebben meegemaakt, met gemak kunnen doorslaan, maar dat lijkt toch makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als er knappe rivalen in het spel komen. Elle leert op school Marco kennen, die haar maar al te graag plaagt. Noah ontmoet dan weer Chloe, die in de trailer nogal verliefd naar de vriend van Elle kijkt. De relatie van Noah en Elle lijkt in ‘The Kissing Booth 2′ in gevaar te komen…

Berkeley of Harvard?

En dat is lang niet de enige zorg die Elle heeft. Zij en bestie Lee Flynn dromen ervan om samen naar Berkeley University te gaan, maar nu ze samen is met Noah en hij aan Harvard studeert, schrijft ze zich onder andere voor die universiteit in. En dat vertelt ze niet aan Lee…

Zal Elle voor Marco kiezen? Of komen zij en Noah er samen uit en gaat ze naar Harvard, met als gevolg misschien Lee te verliezen? Bekijk de uitgebreide trailer zelf hieronder en tel samen met ons af naar 24 juli!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.