Home Fun ZIEN: de trailer van seizoen 2 van ‘Sex Education’ belooft veel seks...

ZIEN: de trailer van seizoen 2 van ‘Sex Education’ belooft veel seks en nóg meer verliefdheid

Wie barst er nog van (niet-seksuele) opwinding? 🙋

Sex Education
© Netflix

Binnen tien dagen zijn Otis, zijn gênante moeder en de rest van de bende terug om ons nog meer te onderwijzen over seks in al zijn (soms vreemde) vormen. De trailer voor het tweede seizoen van ‘Sex Education’ belooft veel seks, maar nog veel meer aandoenlijke verliefdheid.

De grote vraag is tussen wie die verliefdheid volledig zal openbloeien. Otis begon iets met Ola, maar lijkt nog altijd gevoelens te hebben voor Maeve, en omgekeerd. Eric had een stomend avontuurtje met Adam op het einde van seizoen 1, maar die werd naar de militaire school gestuurd. Uit de trailer kunnen we opmaken dat Otis’ beste vriend een nieuwe amour du jourvindt, maar de vraag is of die liefde standhoudt wanneer Adam komt opdagen. En dan zijn er nog Otis’ moeder Jean en Ola’s vader Jakob die niet van elkaar kunnen afblijven, tot grote afschuw van hun kinderen…

Meng dit alles met een enorme chlamydia-uitbraak op school en je hebt het recept voor een gloednieuw seizoen dat het eerste weleens zou kunnen overtreffen. Je ziet het vanaf vrijdag 17 januari op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.