Home Fun HBO kondigt tweede seizoen van skatergirlserie ‘Betty’ aan

HBO kondigt tweede seizoen van skatergirlserie ‘Betty’ aan

'We kunnen niet wachten om te zien waar onze geliefde Betty's nu naartoe gaan.'

Betty tweede seizoen
© HBO

Vond jij het eerste seizoen van de serie ‘Betty’, die het leven van skatergirls volgt, ook zo goed? Dan hebben we fantastisch nieuws, want HBO komt ook met een tweede deel van de minireeks.

De zes afleveringen van de miniserie ‘Betty’ zijn ondertussen allemaal beschikbaar via Telenet Play en Play More. Terwijl wij ervan overtuigd waren dat het bij dat ene seizoen zou blijven, aangezien het om een miniserie gaat én de reeks een mooi einde had, staat er toch ook een tweede deel op de planning!

Dat kondigde Amy Gravitt van HBO aan in een statement. ‘Het was een genot om met de inspirerende vrouwen van “Betty” door de straten van NYC te rijden, en we zijn hen en Crystal dankbaar voor het delen van hun verhalen en vriendschappen. We kunnen niet wachten om te zien waar onze geliefde Betty’s nu naartoe gaan.’

View this post on Instagram

See you for round 2 ?✨????

A post shared by BETTY (@bettyhbo) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Betty‘ is een spin-off van de film ‘Skate Kitchen‘ van Crystal Moselle uit 2018 en gaat over een groep skater girls. De komische serie volgt de tienermeisjes terwijl ze hun weg zoeken in de door mannen gedomineerde skatewereld van New York City. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen van telkens een halfuur.

Wanneer het tweede seizoen onze kant opkomt, is nog niet duidelijk. Ook informatie over het plot is nog niet bekend, maar afgaand op Gravitts statement hierboven kunnen we er wel al van uitgaan dat we actrices Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell en Rachelle Vinberg hoogstwaarschijnlijk terugzien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.