Home Fun YASSS: er komt een tweede seizoen van de Netflixserie ‘Trinkets’

YASSS: er komt een tweede seizoen van de Netflixserie ‘Trinkets’

Maar er is ook slecht nieuws...

trinkets
© Netflix

Niet lang geleden vertelden we over ‘Trinkets‘, de serie over drie tieners met kleptomanie. Nu heeft Netflix zopas aangekondigd dat er officieel een tweede seizoen naar de streamingdienst komt. Maar er is ook slecht nieuws: het is meteen ook het laatste seizoen. Nooo!

Trinkets‘ vertelt het verhaal van drie tieners: Elodie, Tabitha en Moe. Elk komen ze uit een andere sociale klasse, maar ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn verslaafd aan stelen. De meiden leren elkaar beter kennen tijdens Shoplifters Anonymous.

Opgelet, spoiler alert!

Cliffhangers

Het eerste seizoen van de serie eindigde met een heleboel cliffhangers. Zo loopt Elodie in de allerlaatste aflevering, met behulp van Tabitha en Moe, weg van huis omdat haar vader haar naar een instelling wilt sturen voor haar verslaving. En ze gaat samen met Sabine op tour. Moe krijgt een e-mail waarin staat dat ze toch niet mag meedoen aan het STEM-programma in Seoul, omdat ze Brady een vuist in het gezicht gaf en geschorst werd. En Tabitha’s ex-vriend Brady die haar misbruikte, belt de politie van Lake Oswego. Waarschijnlijk om de drie meiden aan te geven voor het stelen en vernielen van zijn auto…

Er staat ons dus heel wat te wachten in het tweede en meteen ook het laatste seizoen van ‘Trinkets’. In de teaser die Netflix op YouTube zette, staat duidelijk vermeld dat we maar één seizoen meer mogen verwachten en daarvoor moeten we wachten tot 2020. Nog even geduld, dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.