Home Fun Apple TV+ lost tweede trailer van documentaire over Billie Eilish

Apple TV+ lost tweede trailer van documentaire over Billie Eilish

Je krijgt het perfectionistische kantje van de singer-songwriter te zien: 'Het klinkt verschrikkelijk.'

Billie Eilish
© getty

Apple TV+ brengt eind deze maand de documentaire ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry‘ over de zangeres uit. We kregen eerder al een trailer te zien en de streamingdienst trakteert ons nu op een tweede trailer.

Nog 22 keer slapen en we kunnen kijken naar ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry‘. In deze docufilm krijgen fans een intieme blik in het leven van de popster. Je krijgt flarden te zien van haar uitverkochte concerten wereldwijd, achter de schermen-beelden van haar ouders, hoe ze met haar broer Finneas werkt aan haar album enzovoort. Je ziet Billie zelfs als ze een peutertje was: cute! Ze was toen al bezig met muziek en droomde ervan een show te geven. Dreams do come true!

Perfectionistisch kantje

Je kan de documentaire, van de hand van de bekroonde filmmaker R.J. Cutler, op 26 februari bekijken op Apple TV+. In afwachting daarvan beloont de streamingdienst ons geduld door een tweede trailer te lossen. Dit keer heeft ze het over haar fans. ‘Ik kijk naar het publiek en ik zie dat iedereen worstelt met iets‘, aldus Billie. ‘Ik heb dezelfde problemen. Daarom wilde ik hier kunst van maken in plaats van er gewoon mee te leven.’

De mama van Billie vertelt verder dat ze haar dochter door dik en dun steunt: ‘Ik snap niet hoe artiesten dit kunnen doen zonder ouders’. We krijgen ook het perfectionistisch kantje van de singer-songwriter te zien. Zo is ze enorm hard voor zichzelf: ‘Het klinkt verschrikkelijk’, aldus Billie over haar zingen, terwijl haar broer het geweldig vindt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.