Home Fun TRAILER: Lara Jean zit in tweestrijd door Peter en John Ambrose in...

TRAILER: Lara Jean zit in tweestrijd door Peter en John Ambrose in ‘P.S. I Still Love You’

Wie zal Lara Jean kiezen: jock Peter of braniac Ambrose?

P.S. I still love you
© Netflix

Het is bijna zover! Op 12 februari staat de sequel van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ op Netflix. Kan jij niet wachten? Netflix heeft zopas nieuwe beelden vrijgegeven uit het vervolg en daarin zien we een heleboel gebeuren.

Terwijl we in de eerste trailer van ‘P.S. I Still Love You, het vervolg op ‘TATBILB‘, zagen hoe het sprookje tussen Lara Jean Covey en Peter Kavinsky verder ging, lijkt het erop dat dat geluk misschien toch maar van korte duur zal zijn. In een tweede trailer die Netflix zopas online gooide, zien we namelijk hoe John Ambrose McClaren Lara Jeans wereld serieus op z’n kop komt zetten. Dat, en de immense populariteit van haar vriendje, zorgen ervoor dat Lara Jean in een tweestrijd zit met zichzelf.

Sporter of bolleboos

Terwijl Lara Jean voor het eerst ontdekt hoe het is om écht te daten, en dan nog met de meest begeerde jongen op school, komt ze er ook achter dat het mogelijk is om voor twee jongens tegelijk iets te voelen. Wie zal ze kiezen? Jock Peter met wie ze al zoveel heeft meegemaakt? Of braniac John Ambrose die ze al een hele lange tijd niet heeft gezien? We komen het te weten op 12 februari! Een ding is zeker: nu heeft ze meer dan ooit de steun van haar familie en vrienden nodig.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.