Home Fun Food YUM: transformeer je favoriete drankje in heerlijke eetbare bubbels

YUM: transformeer je favoriete drankje in heerlijke eetbare bubbels

Bellen blazen was nog nooit zo fijn!

eetbare bellen
Foto: Firebox

Wie een extra dimensie wil toevoegen aan haar favoriete drankje, is bij Firebox aan het juiste adres, want zij verkopen eetbare bubbels. Je mengt het goedje met je drankje en blaast de allerlekkerste bellenYum!

We vonden het als klein meisje allemaal geweldig om bellen te blazen. Eén goeie ademstoot en je werd volledig omgeven door grote bubbels die vrolijk kapot spatten bij het kleinste tikje van je vinger. Hoe groter de bellen waren of hoe hoger ze vlogen, des te meer plezier we hadden.

Firebox vervult onze nostalgische gevoelens en doet er zelfs een schepje bovenop. Het bedrijf brengt een volledig nieuw soort bellenblaas uit. Bij deze variant trek je helemaal geen vies gezicht als er een bel openspringt in je gezicht en je mond de komende uren naar zeepsmaakt. Het zijn namelijk eetbare bubbels!

Goed schudden en blazen maar

Firebox verkoopt de eetbare bellenblaas in de typische potjes van vroeger, met aan het dopje een steeltje met enkele gaatjes zodat je kan proberen om de allergrootste bellen te blazen. Het enige verschil met vroeger is dat je de bellen nu maar al te graag zal willen opvangen in je mond. Je kan elk soort drankje toevoegen aan de flesjes en ze zo omtoveren tot heerlijke bellenblaas. Daarna moet je gewoon eens goed schudden met het flesje en blazen maar!

Je kan de eetbare bellenblaas online kopen voor zo’n kleine 15 euro. Voor die prijs krijg je zes flesjes van elke 25 ml; ideaal voor op festivals, feestjes of gewoon in bad. Je kan elkaar uitdagen om zo veel mogelijk bellen te vangen door alleen je tong te gebruiken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.