Home Fun Deco WANT: Lidl verkoopt binnenkort deze superhandige zitzak

WANT: Lidl verkoopt binnenkort deze superhandige zitzak

De Airlounge is je beste vriend op alle festivals en reizen.

Foto: Shutterstock

Het is heerlijk om lekker aan zee te luieren. Helaas kost elke dag een strandzetel huren veel geld, en vliegt het zand constant in je gezicht. Lidl heeft daar nu dé perfecte oplossing voor: de Airlounge.

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent zon, zee en strand! We hebben een heel jaar – of toch het grootste deel ervan – hard gestudeerd, dus nu willen we zonder zorgen chillen. Gelukkig kan Lidl daarbij helpen. De Duitse keten verkoopt binnenkort een Airlounge, dat is een soort zetel die je zelf ‘opblaast’ door een paar keer heen en weer te lopen met de zak zodat die zich vult met lucht. Je hebt dus geen luchtpomp nodig en je hoeft geen kwartier je volledige longinhoud uit te blazen!

1 / 3
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 1
Stap 1

Stap 2
Stap 2

Stap 3
Stap 3

De Airlounge is 1 meter 80 lang en ligt heerlijk. De zitzak kan ook tegen een stootje, want hij is waterafstotend en scheurvast. Dankzij zijn kleine formaat is hij superhandig om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor op reisjes, festivals, een dagje uit of gewoon een relaxdagje in de tuin.

Sit back & relax

Als je daar nog niet vrolijk van wordt, dan tovert de prijs vast en zeker een grote glimlach op je gezicht. Je kan het handige hebbeding namelijk al in huis halen voor slechts € 14,99. Vanaf donderdag 21 juni ligt de zitzak in de winkel en kan je hem ook online kopen. Just sit back & relax!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.