Home Fun WOW: dit zijn de eerste beelden van ‘The Originals’ en ‘The Vampire...

WOW: dit zijn de eerste beelden van ‘The Originals’ en ‘The Vampire Diaries’-spin-off

De releasedatum voor 'Legacies' is 25 oktober 2018.

The Originals
YouTube

Binnenkort nemen we afscheid van onze geliefde serie The Originals. Gelukkig hebben we héél binnenkort een ideale vervanger voor ons verlies. Op 25 oktober gaat de spin-offLegacies‘ namelijk van start. En daar zijn nu eerste beelden van!

Het is nog niet duidelijk of ‘Legacies‘ net als haar voorgangers ‘The Originals‘ en ‘The Vampire Diaries‘ ook op Netflix te zien zal zijn. Wat we wel weten, is dat de spin-off op 25 oktober gelanceerd wordt. De serie volgt het verhaal van de nakomelingen van je favoriete helden en schurken. Hope Mikaelson speelt de hoofdrol in het verhaal en vecht naar eigen zeggen elke dag om goed te zijn.

Helden of schurken?

De trailer is een mix van oude en nieuwe beelden waarbij Klaus’ dochter de voice-over doet van het verhaal. Zij omschrijft het als volgt: ‘Dit is een verhaal van magie, geheimen, verraden worden, vriendschap, familie en tegen onze eigen demonen vechten. We proberen normaal te zijn in een wereld die dat allesbehalve is. De enige vraag is: zullen wij de helden zijn of de schurken?’ In de video zien we ook Alaric én zijn dochters Josie en Lizzie, die gespeeld worden door Kaylee Bryant en Jenny Boyd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.