Home Fun YASSS: de releasedatum voor ‘Famous in Love’, ‘The Originals’ én ‘Shadowhunters’ is...

YASSS: de releasedatum voor ‘Famous in Love’, ‘The Originals’ én ‘Shadowhunters’ is bekend

The wait is almost over!

releasedatum

Terwijl we supergelukkig zijn omdat ‘Riverdale‘ terug is, wachten we wel nog steeds op nieuwe afleveringen van onze andere favoriete series. Gelukkig zijn de releasedata van ‘Famous in Love‘, ‘The Originals‘ én ‘Shadowhunters‘ eindelijk bekend. The wait is almost over!

Het is ondertussen al meer dan zes maanden geleden dat we de laatste afleveringen van onze favoriete televisieseries hebben gezien. Sindsdien tellen wij af naar het nieuwe seizoen van ‘Famous in Love‘, ‘The Originals‘ én ‘Shadowhunters‘. En nu weten we eindelijk wat hun officiële releasedata zijn!

‘Famous in Love’

Het eerste seizoen van Freeform-serie ‘Famous in Love’ telde dan misschien maar tien afleveringen, toch was iedereen na de eerste aflevering al verkocht. Er is nog steeds geen trailer voor het tweede seizoen, maar we weten wel al wanneer de serie terugkomt met een nieuwe lading afleveringen. Op Instagram verscheen namelijk gisteren een foto met daarop het opschrift ‘4 april 2018′.

Hollywood is calling. #FamousInLove returns April 4 on @Freeform.

A post shared by Famous In Love (@famousinlovetv) on

‘The Originals’

Ook Klaus Mikaelson en zijn familie keren binnenkort terug naar je scherm. Het vijfde én het laatste seizoen van ‘The Originals’ wordt namelijk op 20 april 2018 gelanceerd. Er is ook nog geen officiële trailer, maar we zagen wel al een volwassen Hope Mikaelson in een compilatie van oude beelden.

The final season of #TheOriginals premieres April 20 on The CW.

A post shared by The Originals (@theoriginals) on

‘Shadowhunters’

Last but not least: het derde seizoen van ‘Shadowhunters’ komt er ook aan. Op 20 maart 2018 krijgen we eindelijk weer nieuwe afleveringen van de populaire serie te zien. De trailer belooft alvast veel spanning!

#ShadowhuntersSeason3 is coming. We'll see you Tuesday, March 20 on @Freeform.

A post shared by Shadowhunters (@shadowhunterstv) on

Poll

Naar welke televisieserie kijk jij het meest uit?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.