Home Fun YASSS: deze ‘Teen Wolf’-sterren komen volgende week naar Brussel

YASSS: deze ‘Teen Wolf’-sterren komen volgende week naar Brussel

En wij mogen twee van hen interviewen!

Teen Wolf

We vertelden jullie al dat de acteurs van ‘Riverdale’ in mei naar ArchieCon in Brussel komen. Nu hebben we ook goed nieuws voor de ‘Teen Wolf’-fans onder jullie. Er komen namelijk 7 (!) acteurs uit de populaire MTV-serie naar ons land!

WereWolfCon 3

Volgende week kan jij een van je favoriete ‘Teen Wolf’-acteurs ontmoeten. Maar liefst zeven leden van de cast komen namelijk op 30 september 2017 en 1 oktober 2017 naar Brussel voor de derde editie van WereWolfCon. Gedurende heel het weekend kan je op de conventie je favoriete sterren ontmoeten, maar ook handtekeningen, foto’s en ‘Teen Wolf’-merchandise kopen. De acteurs zullen op verschillende panels spreken en vragen van het publiek beantwoorden.

Zeven acteurs

Er komen zeven acteurs speciaal naar The Egg in Brussel om jullie een heel weekend onder te dompelen in de ‘Teen Wolf’-wereld. Jammer genoeg zullen originals Tyler Posey en Dylan O’Brien er niet bij zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de andere gasten niet de moeite waard zijn, integendeel! Je kan namelijk de tweeling Max en Charlie Carver (Ethan en Aiden), Tyler Hoechlin (Derek), Holland Roden (Lydia), Ryan Kelley (Parrish), Froy Guttierez (Nolan) en Michael Johnston (Corey) ontmoeten.

Op de website van KLZ Events zijn nog steeds tickets voor het evenement te koop. Een Omega Pass kost € 90 en hiermee heb je een gereserveerde plaats in de derde zone, het hele weekend toegang tot de conventie, de panels en merchandise. Als je foto’s of handtekeningen wil van de gasten, dan moet je die erbij kopen. Een Beta Pass kost € 198 en hierbij krijg je hetzelfde als bij een Omega, maar dan een plaats in de tweede zone, een handtekening én foto te kiezen uit alle gasten, behalve de bonusgasten. Een Alpha Pass kost € 351 en hiermee krijg je eigenlijk hetzelfde als bij een Beta Pass, maar dan met een gereserveerde genummerde plaats in een gekozen zone. In dat pakket krijg je ook een groepsfoto inclusief de bonusgasten, een handtekening van alle gasten (exclusief de bonusgasten) en een speciaal cadeau.

Interview met Charlie Carver en Froy Guttierez

Nu hebben we ook nog goed nieuws voor diegenen die wat meer over de acteurs te weten willen komen. Wij mogen er volgende zaterdag namelijk bij zijn én twee zelfgekozen gasten interviewen: Charlie Carver en nieuwkomer Froy Guttierez.

always cheeky and cooler than a headache ➖🐟➖

A post shared by froy (@froy) on

Such a good time getting in front of the camera with the incomparable @lukefontana 📷🙌

A post shared by Charlie Carver (@charliecarver) on

Dus zijn er dingen die je héél graag wil weten over de twee knappe acteurs? Laat het ons dan zeker weten en wij proberen zo veel mogelijk vragen te stellen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.